Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek az RTL új...

Mi a véleményetek az RTL új műsoráról a celebrandiról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Tudom, hogy rajtam kívül még valószínűleg jópáran ki fogják írni ezt a kérdést vagy már ki is írták, de tegnap belenéztem a műsorba és úgy voltam vele, hogy kikérem a véleményeteket.Én személy szerint

nyolc teljes percet bírtam ebből a szennyből, de ez a nyolc perc szenvedés hosszabb volt, mint a munkahelyemen a nyolc óra.Elképesztő számomra, hogy idehaza ez a színvonal, de igaz kit is várhat az ember egy olyan országban, ahol a köztársasági elnök azt sem tudja, hogy Balaton csak Magyarországon van, na de mindegy is nem ez most a lényeg.Szóval visszatérve a műsorra már önmagában az elképzelést sem egészen értem, hiszen ha valaki tudja, hogy mit akart, egy kicsit is önálló milyen számára az igazi, akkor nem két alpári ostoba bohóctól fog tanácsot kérni.Fele brigádot nem is ismerem, de ez biztos csak azért van, mert tudatlan és tájékozatlan vagyok, hiszen aki nem ismeri a Sumákher Vandát annak nincs is joga élni.A műsorvezető párosról inkább már ne is beszéljünk.Biztos vagyok benne, hogy ez volt az első és az utolsó nyolc perc ebből a kakiból amit láttam , de nem is tudom, hogy 2023-ba mit is vártam a magyar televíziózástól.Azok véleménye érdekelne a leginkább akik nézik és szeretik az ilyen jellegű szennyeket, hogy megértsem, hogy mégis miért??????Mert abban is biztos vagyok, hogy vannak jópáran, akik nézik!!!

2023. júl. 26. 17:24
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Amúgy ez a Schumacher Vanda ki a tököm???Csak mert akárhová nézek mindenhol ott van.Hogy került az RTL-hez?
2023. júl. 29. 22:01
 12/16 anonim ***** válasza:
Schumacher Vanda az Éjjel Nappal Budapestben tűnt fel elősször, mint Lili. Utána játszott 1-2 sorozatban még. Utána jött a Belevaló műsorvezetés meg a celeb vagyok.
2023. júl. 30. 15:33
 13/16 anonim ***** válasza:
Magyarul se nem tanulta ki a műsorvezetői szakmát, sem a szinészetet, nem más, mint egy bugyuta celebke! Borzalmas volt, amikor csatornakeresés közben láttam ezt a nőt a Belevalóban.
2023. júl. 30. 21:59
 14/16 anonim ***** válasza:

13

Valaki kezelgeti őt az rtl-től, mint anno a Nádai Anikót... Általában ez van a háttérben, ha egy rettenetesen tehetségtelen és éppen csak átlagos küllemű nő túl sok képernyőidőt kap. Ezek a hülyék nem tanulnak, majd ez is lekölykedzik, aztán el lesz intézve a jövője egy életre.

2023. aug. 5. 06:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Alja műsor, nagyba előadják a randizós pillanatokat olyan emberekkel akiknek pont nem az ismerkedés a nehézség az életükben :D Nyomorultak, többségük ismert innen-onnan, de milyen a színészi élet? Mindenből pénzt várnak.
2023. aug. 18. 22:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Vandácska bevallotta, hogy mindegy, honnan jön a PÉNZ, csak jöjjön. A faluszéli nyomortelepről jött és mi lett belőle? Az RTL is elmehet a fenébe, ha ilyen a műsorvezető.
2023. aug. 18. 23:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!