Mi a véleményetek az RTL új műsoráról a celebrandiról?
Sziasztok!Tudom, hogy rajtam kívül még valószínűleg jópáran ki fogják írni ezt a kérdést vagy már ki is írták, de tegnap belenéztem a műsorba és úgy voltam vele, hogy kikérem a véleményeteket.Én személy szerint
nyolc teljes percet bírtam ebből a szennyből, de ez a nyolc perc szenvedés hosszabb volt, mint a munkahelyemen a nyolc óra.Elképesztő számomra, hogy idehaza ez a színvonal, de igaz kit is várhat az ember egy olyan országban, ahol a köztársasági elnök azt sem tudja, hogy Balaton csak Magyarországon van, na de mindegy is nem ez most a lényeg.Szóval visszatérve a műsorra már önmagában az elképzelést sem egészen értem, hiszen ha valaki tudja, hogy mit akart, egy kicsit is önálló milyen számára az igazi, akkor nem két alpári ostoba bohóctól fog tanácsot kérni.Fele brigádot nem is ismerem, de ez biztos csak azért van, mert tudatlan és tájékozatlan vagyok, hiszen aki nem ismeri a Sumákher Vandát annak nincs is joga élni.A műsorvezető párosról inkább már ne is beszéljünk.Biztos vagyok benne, hogy ez volt az első és az utolsó nyolc perc ebből a kakiból amit láttam , de nem is tudom, hogy 2023-ba mit is vártam a magyar televíziózástól.Azok véleménye érdekelne a leginkább akik nézik és szeretik az ilyen jellegű szennyeket, hogy megértsem, hogy mégis miért??????Mert abban is biztos vagyok, hogy vannak jópáran, akik nézik!!!
"Elképesztő számomra, hogy idehaza ez a színvonal, de igaz kit is várhat az ember egy olyan országban, ahol a köztársasági elnök azt sem tudja, hogy Balaton csak Magyarországon van)..."
Lécci, ne kezd már te is! Épp elég volt ezt a féleszű kérdezőt helyre tenni:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..
Az RTL pedig ellenzéki csatorna. Pontosan az olyan bugyuta és nehéz felfogású figurák a célcsoportja, mint a linkelt kérdezőé.
Én nem nézem, évek óta alig néztem RTL-t illetve TV2-t, pedig nem mondom, hogy nincs tévém és azon is a Mezzo megy. Bizonyos csatornákra amiről úgyis tudja az ember, hogy számára nem tetsző műsor fog menni egyszerűen nem kell odakapcsolni.
Mindazonáltal az "idehaza ez a színvonal" szerintem sem állja meg a helyét. Tízből kilenc ilyen főműsoridős show licensz. Ugyanez megy csak helyi szereplőkkel a magas színvonalú Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!