Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért jön midnenki azzal,...

Miért jön midnenki azzal, hogy Janicsák Vecát csak az apja miatt jutatták tovább?

Figyelt kérdés

Tényleg nem halljátok, milyen gyönyörű hangja van és nem látjátok, milyen a kisugárzása ?

Én azt se tudtam eddig, hogy ki az a Janicsák István, mégis ő a kedvencem az első éneklése óta.

Miért nem lehet elfogadni, hogy a tehetsége miatt jutott tovább?

Ha annyira nagy protekció lenne az apja, akkor a Csillag születikben miért nem nyert? Mert akkor még nem volt ennyire ügyes, ennek semmi köze az apjához.

2010. okt. 12. 19:36
 1/9 anonim ***** válasza:
57%

Én nem mondom, hogy az apja miatt, de viszont, már ha meglátom a falra másznék. fuu de egy barom nyávogós p..csa!

ez az állandó bömbölés hogy: "jááájj nekem ezen múlik az életem, jáájj ettől függ minden, jáááj az egész életem jáááj!!! :D :D

22/L

2010. okt. 12. 19:52
 2/9 anonim ***** válasza:
42%
ki a tököm ez a pics? de média.. tuti valami bunda van benne
2010. okt. 12. 19:56
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Mert másba nemtudnak belekötni csak ebbe!Isteni hangja van a csajnak nekem ő a kedvencem!
2010. okt. 17. 15:19
 4/9 A kérdező kommentje:

nekem is :D

Ő volt a legjobb tegnap is

2010. okt. 17. 16:48
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Énis imádooom♥:D
2010. okt. 31. 15:34
 6/9 anonim válasza:
78%
Én ugyanezt gondolom, mint a kérdező.. Veca megfogott. Remélem, hogy ő nyeri !!! :):):):):)
2010. nov. 3. 20:55
 7/9 anonim ***** válasza:
72%

Igazad van, mert nem tudnak másba belekötni. :)

Vecának gyönyörű hangja van és ő maga is gyönyörű.

2010. nov. 28. 07:58
 8/9 anonim ***** válasza:
45%

Igen, nem bírják Vecát ezért valamibe bele kell hogy kössenek... pedig szerintem nagyon jó hangja van, és jól is néz ki ahw xD a tegnapi produkció nagyon jo volt xD *-*:):PPPPP

Hajrá Veca :)

2010. dec. 5. 10:00
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért jönnek sokan ezzel,mert alapvetően irigység jellemzi az emberek elég nagy százalékát. Veca, ha egy ismeretlen állampolgár kislánya lenne, akkor is eljutott volna idáig. Engem mindig lenyűgöz az előadásával, az meg hogy a természete milyen, kit érdekel. Ha csak a képét nem szeretitek nézni, akkor csukjátok be a szemeteket, úgyis fantasztikus!:)
2010. dec. 9. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!