Miért jön midnenki azzal, hogy Janicsák Vecát csak az apja miatt jutatták tovább?
Tényleg nem halljátok, milyen gyönyörű hangja van és nem látjátok, milyen a kisugárzása ?
Én azt se tudtam eddig, hogy ki az a Janicsák István, mégis ő a kedvencem az első éneklése óta.
Miért nem lehet elfogadni, hogy a tehetsége miatt jutott tovább?
Ha annyira nagy protekció lenne az apja, akkor a Csillag születikben miért nem nyert? Mert akkor még nem volt ennyire ügyes, ennek semmi köze az apjához.
Én nem mondom, hogy az apja miatt, de viszont, már ha meglátom a falra másznék. fuu de egy barom nyávogós p..csa!
ez az állandó bömbölés hogy: "jááájj nekem ezen múlik az életem, jáájj ettől függ minden, jáááj az egész életem jáááj!!! :D :D
22/L
nekem is :D
Ő volt a legjobb tegnap is
Igazad van, mert nem tudnak másba belekötni. :)
Vecának gyönyörű hangja van és ő maga is gyönyörű.
Igen, nem bírják Vecát ezért valamibe bele kell hogy kössenek... pedig szerintem nagyon jó hangja van, és jól is néz ki ahw xD a tegnapi produkció nagyon jo volt xD *-*:):PPPPP
Hajrá Veca :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!