Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Érdemes lenne belevágni egy...

Érdemes lenne belevágni egy YouTube csatornába ilyen tartalmakkal?

Figyelt kérdés

Leginkább Fifa 21-ben gondolkodom, azon belül is karrier módban, de más játékokat is szívesen játszanék, de a Fifa lenne az elsődleges, most kezdtem el a játékot, még nagyon friss az élmény, nagyon élvezem, a 18-ba is beletettem kb 500 órát

Az egyetlen aggály,hogy ez egy 2 és fél éves játék, illetve facecamot sem szeretnék, nem tudom, hogy így mennyi nézőt lehetne bevonzani

Nagy terveim nincsenek, nem akarok nagy hírnevet, de pénzt, a saját szórakozásomra csinálnám

Ja, és elfogadok bármilyen segítséget, tippet a csatorna elondításával kapcsolatban, pl milyen (ingyenes) videóvágó profit tudtok, stb

2023. jún. 22. 19:18
 1/2 anonim ***** válasza:
56%
Gaming tartalommal manapság nagyon nehéz kitűnni. Ha nem akarsz vele befutni, és nem fontos, hogy mennyien nézik, akkor vágatlanul is feltöltheted, vagy streamelhetsz. Ha viszont szeretnél nézettséget, akkor nagyon extra tartalommal kell előrukkolnod. Fel kell turbózd valami külömlegessel az alap gameplay videót.
2023. jún. 22. 22:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Önellentmondásos a kérdésed.

Ha a saját szórakozásodra csinálnád, mit számít, hogy 2és fél éves a játék és nincs facecamod?

A facecam eleve nem egy dedinitív előny, én pl nem is követek olyan videóst, aki kényszeresen rányomja a podáját minden videóra.

Az meg, hogy a játék kicsit régebbi, FIFA-val szerintem akkor se lenne nézettséged, ha a legújabbat nyomnád.

Ha meg tényleg saját szórakozásodra csinálnád, akkor érdemes, mert a csatornának egy darab embernek kell megfelelnie, neked. Ha másnak is tetszik az csak extra.

2023. jún. 23. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!