Érdemes lenne belevágni egy YouTube csatornába ilyen tartalmakkal?
Leginkább Fifa 21-ben gondolkodom, azon belül is karrier módban, de más játékokat is szívesen játszanék, de a Fifa lenne az elsődleges, most kezdtem el a játékot, még nagyon friss az élmény, nagyon élvezem, a 18-ba is beletettem kb 500 órát
Az egyetlen aggály,hogy ez egy 2 és fél éves játék, illetve facecamot sem szeretnék, nem tudom, hogy így mennyi nézőt lehetne bevonzani
Nagy terveim nincsenek, nem akarok nagy hírnevet, de pénzt, a saját szórakozásomra csinálnám
Ja, és elfogadok bármilyen segítséget, tippet a csatorna elondításával kapcsolatban, pl milyen (ingyenes) videóvágó profit tudtok, stb
Önellentmondásos a kérdésed.
Ha a saját szórakozásodra csinálnád, mit számít, hogy 2és fél éves a játék és nincs facecamod?
A facecam eleve nem egy dedinitív előny, én pl nem is követek olyan videóst, aki kényszeresen rányomja a podáját minden videóra.
Az meg, hogy a játék kicsit régebbi, FIFA-val szerintem akkor se lenne nézettséged, ha a legújabbat nyomnád.
Ha meg tényleg saját szórakozásodra csinálnád, akkor érdemes, mert a csatornának egy darab embernek kell megfelelnie, neked. Ha másnak is tetszik az csak extra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!