Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A Spíler tvket lehet valahol...

A Spíler tvket lehet valahol online nézni?

Figyelt kérdés

Kerestem, de semmi...

Lehet én vagyok béna.

Igen, tudom itt már vannak ilyen kérdések, de azok 4-6 éves kérdések, hátha ma már más a helyzet. :D

2023. jún. 17. 07:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az Ittott.tv kínálatában elérhető mindkét spíler csatorna. Azt, hogy melyik csomagban, azt nem tudom, majd nézd meg. Valamint az összes magyar szolgáltató kínálatában elérhető (Telekom, Yettel, DirectOne, Vodafone, Digi). Ők mind biztosítanak online tv-zésre lehetőséget. Ingyen sajnos nem tudsz elérni egy fizetős csatornát, ha a forgalmazók egyike sem szeretné ezt.

Külföldiek köreiben elterjedt még a kalóztévé fogalma, mert ők nem tudnak legálisan elérni magyar tv csatornákat. Ide sorolható a Nova HD, akik kedvező, havi 2900 forintért árulják a szolgáltatást, vagy a huntv, akik 13 euróért árulják.

2023. jún. 17. 07:23
 2/6 anonim válasza:

Kedves anonim, nekem is ez lett volna a kérdésem, már körbejártam sok oldalt, de mindenhol kell bankkártya.

Az Ittott.tv teljesen jó, elég telefonnal regelni.

Ma itt a Liverpool, Köszönöm. :)

2023. dec. 17. 16:41
 3/6 anonim válasza:
Az Ittott.tv nekem is bevállt, teljesen jó. Köszönöm szépen én is! :-)
2023. dec. 17. 19:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen!
2023. dec. 19. 06:39
 5/6 anonim válasza:
Ittott tv, lakcímkártya számát vajon miért kötelező megadni?
2023. dec. 23. 15:08
 6/6 anonim ***** válasza:
SWEET.TV
okt. 20. 17:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!