Valaki segítene nekem, ha nagyon szépen megkérem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy amerikai TV műsor, melynek néhány részét nagyon jó lenne ha megszerezné valaki nekem :S
Már mindenütt kerestem, meg is van egy csomó rész, úgy kb. a fele, ezeket rapidshare-ről meg torrent oldalakról töltöttem le, de ennyivel nem tudok betelni :)
Az ITunes-en találtam epizódokat, de az ugye fizetős: egyetlen részért 2 dollárt kérnek (nem mintha olyan sok lenne, de nekem nincs bankkártyám) :S
Ha valaki letudna tölteni részeket és fel tudná dobni rapidshare-ra vagy valamilyen filemegosztó oldalra, azt nagyon de nagyon megköszönném :)
Ha valaki szeretne segíteni az írjon, és lepötyögöm, melyik műsorról lenne szó :)
Segítségeteket előre is köszönöm!
2010. okt. 10. 19:39
1/3 anonim válasza:
Melyik műsorról lenne szó? Dobj privátot, megnézem!
2/3 anonim válasza:
megnéztem, szólok, ha van valami!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2010. okt. 11. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!