Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért ilyen rossz a Megasztár?

Miért ilyen rossz a Megasztár?

Figyelt kérdés
Szerintem azért mert ott van az ország ribije, Liptai Claudia, az ország idiótája, Tilla, plusz a versenyzők fele roma, és a sleppjük a közönségben bunkón vislekedik. Ti mit gondoltok erről?
2010. okt. 9. 21:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is !!
2010. okt. 9. 22:29
 12/20 anonim ***** válasza:
64%

FOGADNI MERNÉK, HOGY A MEGASZTÁR DÖNTŐSE TÖBBRE FOGJA VINNI, mint az X-é. Hiába, a Megasztárosoknak van kiállásuk, én talpraesettek.

Lásd Rúzsa MAgdi és Tabáni. Utóbbi talán jobban énekel, de nem vitte sokra.

2010. okt. 9. 22:38
 13/20 anonim ***** válasza:

nekem tetzsik a műsor!

bár a tegnapi gyenge volt

De Claudiát is csípem!!:D

ja és Fridi az ÁÁÁÁSZ:D

2010. okt. 10. 07:29
 14/20 anonim ***** válasza:

Tabáni nem megasztáros volt..

Erről ennyit

2010. okt. 10. 07:30
 15/20 anonim ***** válasza:
Hát ez az, hogy Tabáni nem volt Megasztáros, és nem is vitte semmire. Valaki még emlékszik rá, egyáltalán? Hány albumot is adott ki?
2010. okt. 10. 10:36
 16/20 anonim ***** válasza:
nekem konkrétan megvan Tabáni 1. albuma, és már koncertjén is voltam...:P
2010. okt. 10. 11:39
 17/20 A kérdező kommentje:
az x faktorról még nem tudhatjuk hogy hogy fogja tolni felfelé a győztest. sztem aki gesztinek meg maleknak tetszik, tudnának belőle sztárt csinálni, ők elég profik. de egyet elmondhatok, nekem ez a megasztár nagyon de nagyon nem tetszik, egyszerűen az összes ember unszimpatikus.
2010. okt. 10. 13:01
 18/20 anonim ***** válasza:
65%
Én mindig is megasztár párti voltam, és az is maradok. Egyszerűen az rtl-t nem szeretem annyira.
2010. okt. 10. 17:11
 19/20 anonim ***** válasza:
Én se szeretem az rtl inkább Tv2 vagyok!! És ki is az a tabáni..istenemre mondom hogy nem hallotam a nevétt.. :))
2010. okt. 10. 20:44
 20/20 anonim ***** válasza:
Ez a mostani 6. széria még az előzőtől is fényévekre le van maradva. Igénytelen a díszlet, a zsűri bár szakmaibb, de unalmasabb mint az előző. A versenyzők meg többnyire tinik, nagyon ezt a korosztályt célozták meg a másor készítői is, mind 30 éven aluliak és kevés van közöttük, akik igazán jók. Ez inkább hasonlít egy karaoké-estre, ahol egy kisebb baráti társaság együtt énekelget. Ha az 5. sorozat rossz volt, akkor ez most milyen? Egyetlen pozitívum, hogy most együtteseket nem indítottak, azok hamar ki is estek két éve, nem váltak be igazán.
2012. ápr. 14. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!