Miért ilyen rossz a Megasztár?
Az X-faktor sokkal szarabb:
Trágya zsűri.
Szopós Kur\/a Nóra.
Énekes férfiak háromnegyede buz!
Még csak egy normális színpad sincs...
hát én nagyon nem bírom se claudiát, se tillát. persze, ha jók lennének az énekesek, még tetszene a műsor, de sajnos ők se jók...
az x faktor valamiért szimpatikusabb pedig én aztán eléggé megasztár párti voltam.
Nem fele roma,80%-a.A tehetséges magyarokat meg kiejtették pl a miklósi Genya:-)))
Meg az is bénítja,hogy már 11éves kiscsajok is indulhatnak.Jövőre már emlősállatok is indulhatnak.
Elmondjsm miért rossz? mert színvonal az nulla. lehet az x faktor sem jobb, de lagalább színvonalasabb.
most amit énekeltek az adás végén, az egy nagy fos volt:S
Számomra a Megasztár már egy lerágott csont. Hirtelen komolyan nem tudnám megmondani, hogy hanyadik része is ez. Én már nagyon meguntam. Ezek az újítások sem igazán tetszenek, volt ez a párbaj, hát, kösz, nem kérek belőle. Az X-faktor legalább valami újdonság, nem a megszokott és régi. Nekem az X-faktor sokkal jobban tetszik, mert nem akarja annyira eljátszani - szerintem - hogy mennyire menő, meg mittudomén, és a zsűri öltözéke is normálisan néz ki...
Nekem Claudiával és Tillával nincs bajom, csak a TV2 nagyzolásával és menőzésével, Fridi intézkedésével, meg Eszenyi Enikő különböző, khm, érdekes frizuráival és ruháival.
Amúgy az nekem se jött be, hogy kicsiket is beengedtek a versenybe, mert az egy dolog, hogy szépen énekelnek, de, azért nem lehet összehasonlítani egy érett női/férfi hangot egy kislány énekhangjával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!