Ki fizetett elő a SWEET.TV valamelyik csomagjára?
Érhető, csak nem kérdezel semmit. Arra próbáltam utalni, hogy az eldöntendő kérdéseket törlik, és a kérdés jelenthető a "nem derül ki mit akar a kérdező" indokkal.
Nem azt akarod megtudni hogy ki fizetett elő, hanem aki előfizetett, attól szeretnél valamit megkérdezni. Nem kell udvariasságból megérdeklődni hogy kit lehet megkérdezni egy témában, hanem tett fel a konkrét kérdést, és majd aki tud az válaszol rá.
"Nem azt akarod megtudni hogy ki fizetett elő"
De.
#5 Meddig aktív a csomag neked? Én 1 hónapja fizettem 390 Ft-ot ma járt le. Mikor lejárt volt egy DEMO (Jelenlegi csomag, gondolom a DEMO alatt a 15 nap ingyenesség + 390 ft-ot értik)
M csomag (80 csatorna 4900 Ft, nem tudom, hogy lett 80 mikor 79-et ír ha kijelentkezek a fiókomból.)
És az L csomag (110 csatorna 6200 Ft.)
Mikor befizettem ma, akkor kiadta az S csomagot is, ott is több csatornát kínál a fiókban (19 helyett 35-öt.)
Nekem azt írja, hogy május elejéig, de én Google Playen keresztül fizettem elő és ott a következő terhelésnek is 1299 forintot ír.
A csomagok esetében én úgy látom mindig káosz van, korábban pl kérdésre válaszolva azt kommunikálták, hogy az S csomag tartalmazza az RTL-t és a kábelcsatornáit, de a honlap szerint nem.
Azt írja a honlap 4K csak a legnagyobb csomagban van, aztán a két fantasztikus 4K csatorna az S-ben is benne van a listában. (Akvárium és Tábortűz 😄)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!