Hol tudom megnézni a Szombat esti láz legutolsó adását elejétől a végéig? Az rtl honlapján néztem de csak részleteket találtam, ezért írtam h elejétől végéig.
Figyelt kérdés
2008. dec. 27. 18:24
1/4 anonim válasza:
Van egy olyan oldal is, hogy www.rtlbulvar.hu próbáld meg ott. Nem ígérem 100%-ra. Bár az oldal a rengeteg feltöltött video miatt nagyon lassú.
2/4 anonim válasza:
Bocsi, az előző vagyok. Elejétől végéig biztos nem rakták fel az adást, max. a táncokat.
3/4 A kérdező kommentje:
A tánco
2008. dec. 29. 15:53
4/4 A kérdező kommentje:
A táncok fent vannak a rtl honlapján is. De azért köszönöm.
Nekem ez az utolsó adás kéne. Ha valakinek megvan és felvette és el tudná nekem küldeni emailbe óriásfájlként vagy vhova feltenné és letölteném. Azt nagyon megköszönném.
2008. dec. 29. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!