Ki nyerje a Való Világot?
Figyelt kérdés
Az olyan kommentekre nem vagyok kíváncsi, hogy senki sem. Olyan kommenteket sem szeretnék látni, hogy "ki az aki még most is nézi azt a szennyműsort" és társai. Nyilván lesznek olyanok, akik erre fittyet hányva mégiscsak írnak valami hasonlót a magyar mentalitásból kiindulva, de azért remélem lesz releváns válasz is.2023. febr. 1. 15:49
A kérdező szavazást indított:
Ákos
Lissza
Kriszti
Reni
Barna
Dani
Rico
Melina
Márió
23 szavazat
1/41 anonim válasza:
Én csak rövid ideig néztem, de már nem, mert meguntam.
Az alapján amit láttam én Renit mondanám.
Ha nem ő, akkor Dani, nekem normálisnak tűnt. De Reni szórakoztatóbb személyiség.
2/41 anonim válasza:
Melyik a szőke raszta hajú csaj? Én neki szurkolok
3/41 anonim válasza:
#2 Kriszti a neve. Én találkoztam vele,szimpi csaj:)
4/41 anonim válasza:
Az Éjjel-nappal Budapestben a Milán feleségét játszotta Kriszti. Egyébként értelmes, jól főz, rendet tart stb. A Reni 150 cm magas, nagy a feneke, az arca nem szép.
6/41 anonim válasza:
Lissza és Reni is buta, de Reni legalább igyekszik tanulni, de a másik nő csak lusta.
7/41 anonim válasza:
Reni jóindulatú, de butácska, épp ezért ha ő nyerne, lehet a BB Évi sorsára jutna. Úgyhogy inkább Kriszti.
8/41 anonim válasza:
Fhuuu srácok, engem ez a Melina teljesen kikészít idegileg
Ha ma este a Dani hazamegy, akkor ez a nő mégjobban bevágja a hisztit az fix
9/41 anonim válasza:
Hisztizzen csak. Hátha akkor magától kisétál ő is.
10/41 anonim válasza:
Ki fog sétálni, a Melinával nem laknék együtt, az biztos. Ez a nő mindenkit kiborít, a szabályokat nem tartja be, nagy szája van. Vagy a szabályok miatt, vagy pedig a többiek unják meg, de kiszavazzák. Majd rájön a Dani is, ha egy pár hétig együtt lakik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!