Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Melyik TV adó melyik korszaka...

Melyik TV adó melyik korszaka tetszett a legjobban?

Figyelt kérdés
2023. jan. 23. 09:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a Tv2, és az RTL kétezresévekbeli főműsoridős korszaka tetszett a legjobban.

Néhány műsor a kedvenceim közül:

1. RTL:

- Legyen ön is milliomos! (A Vágó István által vezeteett, nem pedig a Fábriféle, meg a Fridi féle paródia, talán még a Gundi féle 2019-es évad volt élvezheető a quízmester miatt),

- Pókerarc (Vágó István, és Balázs közös műsora),

- A széf (Balázs vezette),

- Egy perc és nyersz (Balázs),

- A kód (Balázs),

- Fogd a pénzt, és fuss! (Valami csaj vezette),

- És persze a Celeb vagyok, ments ki innen első 2-3 évada.

- Köjökklub: Rengeteg olyan jó mese ment rajta, amiknek szinte már a fele sem érhető el a neten sehol, és ez nagy kár!

2. Tv2:

- Szintén rengeteg jó matinés mese volt annó, aminek a neten semmi nyoma, bár az RTL-esekből is, és a Tv2-esekből is megvett egy tucatnyit az MTVA az M2-re, és ők valamit műveltek ezekkkel a mesékkel, mert azóta semmi sehol a neten.

- Megasztár: Azt nagyon szerettem, mert ott még érezhető volt a műsor körülötti készültség, és az, hogy ez valóban néézőközönségnek készült. A kedvencem a 2010-es évad volt, nem volt rész, amit kihagytam volna. Király volt! Ellenben most meg az X-Faktorhoz, meg a sztárban sztár leszekhez ingyen kellene hányós zacskót mellékelni.

- Áll az alku: A leg emlékezetesebb évad számomra a 2009-es volt, amit Kovács Áron vezetett, szerintem nem volt rész, amit kihagytam volna. Eléggé hozzámnőttek a játékosok, nagyon jó volt. Volt benne olyan, hogy Kox, Mása, Rozinéni, Szendi, Levente (Az aktívban is benne volt), Zsu, csak hogy párat említsek.

- Kasza!: A Super Tv2-n ment, ott nem volt olyan rész, amikor ne röhögtem volna fel a vacsorát.

- A régi hal a tortán: Meg volt az a hal a tortános feeling, főleg a zenéjét hallva. Azt is nagyon kedveltem hétköznaponta. A 2009-2010 körüli részekre gondolok. Főműsoridőben adták.

- Dr. House: Ez nem saját sorozata a Tv2-nek, de nem baj,

- Popdaráló: Zenés műsor volt, amit Kovács Áron vezetett, csak sajnos az elején beb.szták péntek este 10 utánra, de szerencsére majd aztán volt egy időszak, amikor 19 órakor is ment.

Az RTL-es műsorok közül elfelejtettem említeni a Gálvölgyi Show-t. És a Tv2-esek közül a hőhullámot, ami 2011 nyarán ment a Jóban Rosszban helyett, valamint az Irigy hónaljmirigyet, ami ppéntekente ment mindig.

Összességében nagyon sok jó műsor volt régen, és néha visszasírom őket, amikor bekapcsolom a tv-t (Ahhoz képest, hogy régen naponta néztem, már csak talán havonta nézek rá), és elszomorít a jelenlegi műsorfelhozatal, és tényleg az ember inkább néz Jutubot, vagy bármilyen másik streaming szolgáltatásnál valamit.

2023. jan. 23. 09:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
2007 és 2016 között a kertévék és a közmédia is. Annyi jó műsor ment rajtuk, hogy nem győztem nézni, volt amit fel kellett venni vagy timeshiftelni, mert egybecsúsztak. Aztán 2016-ban valami megváltozott, már nincsenek jó új műsorok egyik adón se, állandóan csak napi sorozatok vannak amik nem érdekelnek, meg a Való Világ, ami 2002-ben még érdekes volt az újdonság varázsa miatt, de már a 2003-as évadot se néztem, nem hogy a mostaniakat. A régi jó műsorok se olyanok mint régen, például az X-Faktor, ami olyan szinten egy megrendezett show műsor, hogy pontosan benne van a szerződésben hogy meddig jutsz el - ráadásul az utcán jobb énekeseket hallok mint a műsor élő szakaszába jutók. Pont a 2016-os évadig néztem, a 2017-est meg elkezdtem, de amikor a székes feladatnál felállították az összes jót, kikapcsoltam a tévét és többé nem tettem az RTL-re, csak évente 1-2 alkalommal amikor egy jó film van. TV2 dettó, oda is évente 1-2 alkalommal kapcsolok filmekre. A közmédiára meg kb soha, ott a Maradj Talpon volt az utolsó jó műsor ami éveken keresztül jól ment, csak a nyereményrendszer volt olyan, hogy ne nagyon érje meg végigmenni, de attól még élvezhető volt. A Honfoglalóba még belenéztem, de közel se adta azt az élményt amire számítottam, így azt hamar abbahagytam, azóta nem kapcsolok a közmédiára.
2023. jan. 23. 10:02
 3/11 Attila1976 ***** válasza:
100%
Pl. a 2010 előtti TV híradók. Duna Tv-n elkezdtem, ha jól emlékszem délután 4-kor. Aztánt RTL vagy TV2 este 6 körüli híradók. Utána jött az m1 híradó fél 8-kor. És az ember képbe került, mi történt a világban. Mindenféle részrehajlás, mocskolódás nélkül...
2023. jan. 26. 01:50
 4/11 anonim válasza:
100%
SAT1 / ‘90-es évek
2023. jan. 26. 04:14
 5/11 A kérdező kommentje:
Sok tévés betelefonálós játék☺
2023. jan. 28. 09:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

#1. válaszoló vagyok.

A kétezres években sokat néztem én is az RTL-en a Szakál Miki, és valamilyen Gábor által vezetett műsort, a 06 91 33 44 55-öt. Az sokkal izgalmasabb volt, mint a tv2-en az észbontó, vagy a telekvíz, esetleg a quízió, vagy a szóda. Azért, mert az sms-ek feldobták az rtl-es műsort.

2023. jan. 28. 10:01
 7/11 janoshusz válasza:
100%
Azoknak az adóknak a műsora, és abban a korban, - kb 1990 utáni időszak- amikor nem voltak politikai hírdetések.
2023. jan. 28. 16:16
 8/11 Senior Séf ***** válasza:
100%
2005-ig szódával elment. 2007-tól meg már a VB egy-egy érdekesnek ígérkező meccsén, meg a Géniuszon kívül be sem kapcsolom.
2023. jan. 28. 17:23
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Még 2007-ben a Viva tévé.
2023. jan. 29. 17:57
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

90-2000 MTV1

Illetve pár normális sorozat a 2000-es években, pl a Dr house vagy a lost. 2007 óta nem nézek tv-t.

2023. febr. 13. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!