Melyik TV adó melyik korszaka tetszett a legjobban?
Nekem a Tv2, és az RTL kétezresévekbeli főműsoridős korszaka tetszett a legjobban.
Néhány műsor a kedvenceim közül:
1. RTL:
- Legyen ön is milliomos! (A Vágó István által vezeteett, nem pedig a Fábriféle, meg a Fridi féle paródia, talán még a Gundi féle 2019-es évad volt élvezheető a quízmester miatt),
- Pókerarc (Vágó István, és Balázs közös műsora),
- A széf (Balázs vezette),
- Egy perc és nyersz (Balázs),
- A kód (Balázs),
- Fogd a pénzt, és fuss! (Valami csaj vezette),
- És persze a Celeb vagyok, ments ki innen első 2-3 évada.
- Köjökklub: Rengeteg olyan jó mese ment rajta, amiknek szinte már a fele sem érhető el a neten sehol, és ez nagy kár!
2. Tv2:
- Szintén rengeteg jó matinés mese volt annó, aminek a neten semmi nyoma, bár az RTL-esekből is, és a Tv2-esekből is megvett egy tucatnyit az MTVA az M2-re, és ők valamit műveltek ezekkkel a mesékkel, mert azóta semmi sehol a neten.
- Megasztár: Azt nagyon szerettem, mert ott még érezhető volt a műsor körülötti készültség, és az, hogy ez valóban néézőközönségnek készült. A kedvencem a 2010-es évad volt, nem volt rész, amit kihagytam volna. Király volt! Ellenben most meg az X-Faktorhoz, meg a sztárban sztár leszekhez ingyen kellene hányós zacskót mellékelni.
- Áll az alku: A leg emlékezetesebb évad számomra a 2009-es volt, amit Kovács Áron vezetett, szerintem nem volt rész, amit kihagytam volna. Eléggé hozzámnőttek a játékosok, nagyon jó volt. Volt benne olyan, hogy Kox, Mása, Rozinéni, Szendi, Levente (Az aktívban is benne volt), Zsu, csak hogy párat említsek.
- Kasza!: A Super Tv2-n ment, ott nem volt olyan rész, amikor ne röhögtem volna fel a vacsorát.
- A régi hal a tortán: Meg volt az a hal a tortános feeling, főleg a zenéjét hallva. Azt is nagyon kedveltem hétköznaponta. A 2009-2010 körüli részekre gondolok. Főműsoridőben adták.
- Dr. House: Ez nem saját sorozata a Tv2-nek, de nem baj,
- Popdaráló: Zenés műsor volt, amit Kovács Áron vezetett, csak sajnos az elején beb.szták péntek este 10 utánra, de szerencsére majd aztán volt egy időszak, amikor 19 órakor is ment.
Az RTL-es műsorok közül elfelejtettem említeni a Gálvölgyi Show-t. És a Tv2-esek közül a hőhullámot, ami 2011 nyarán ment a Jóban Rosszban helyett, valamint az Irigy hónaljmirigyet, ami ppéntekente ment mindig.
Összességében nagyon sok jó műsor volt régen, és néha visszasírom őket, amikor bekapcsolom a tv-t (Ahhoz képest, hogy régen naponta néztem, már csak talán havonta nézek rá), és elszomorít a jelenlegi műsorfelhozatal, és tényleg az ember inkább néz Jutubot, vagy bármilyen másik streaming szolgáltatásnál valamit.
#1. válaszoló vagyok.
A kétezres években sokat néztem én is az RTL-en a Szakál Miki, és valamilyen Gábor által vezetett műsort, a 06 91 33 44 55-öt. Az sokkal izgalmasabb volt, mint a tv2-en az észbontó, vagy a telekvíz, esetleg a quízió, vagy a szóda. Azért, mert az sms-ek feldobták az rtl-es műsort.
90-2000 MTV1
Illetve pár normális sorozat a 2000-es években, pl a Dr house vagy a lost. 2007 óta nem nézek tv-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!