Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Magyarországon a legtöbb TV...

Magyarországon a legtöbb TV adó csak hülyíti az embereket?

Figyelt kérdés

Én a Tvben focimeccset szoktam nézni néha mást is de azok olyan otvar műsorok

Nem is csodálom hogy ennyi embernek nincs TV-je

2023. jan. 18. 18:35
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Nem a legtöbb, hanem mind.
2023. jan. 18. 18:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Most nem csak az MTVA-ra gondolok, nyilván mivel az közszolgálati ezért nem lehet semmit elvárni tőle. Meg azt is észrevettem, hogy egyre több a fideszes adó, gondolom a nyugdíjasokat akarják hülyíteni
2023. jan. 18. 19:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Én a Comedy Centralt nézem, ha TV-t nézek, azzal nincs semmi gond.
2023. jan. 18. 19:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem sok embernek nincs TV-je. Nekem is van, de TV-adást nem igen nézek rajta. Konzolos játékra használom, vagy letöltött filmeket, DVD-ket nézek. Max háttérnek megy a History, meg az F1 futamokat nézem.
2023. jan. 18. 19:04
 5/10 anonim ***** válasza:
35%
Megjött a "nemnézektévéténvagyokazistencsászárhutyutyu" napi kérdés :D
2023. jan. 18. 19:15
 6/10 anonim ***** válasza:
32%
Bizony-bizony, hiába böködtök a piros ikszre, a tévénézés ignorálása nem egyenértékű egy doktori fokozattal és egy buddhista remete elvonulásával sem ér fel. Bármennyire is símogatja az egótokat ez a fajta vélt elitizmus :D
2023. jan. 18. 19:55
 7/10 anonim ***** válasza:
27%

"Most nem csak az MTVA-ra gondolok, nyilván mivel az közszolgálati ezért nem lehet semmit elvárni tőle."

A közszolgálati TV értéket sugároz. A Duna TV korábban elnyerte a világ legjobb kulturális csatornája díját. A sokat szidott M1 pedig rengeteg színvonalas műsort sugároz (pl. az Itthon vagy! címűt, amely minden adásban bemutat egy magyar települést, vagy tájegységet). Nem a nézettségre hajtanak, mint a Mónika show-t és a Győzike show-t kitermelő RTL Klub (amelynek én személy szerint odaadnám a világ legnépbutítóbb gagyitévéje díjat).

2023. jan. 18. 20:43
 8/10 A kérdező kommentje:
Látszik rajta, hogy a Fidesz manipulálja
2023. jan. 18. 20:50
 9/10 anonim ***** válasza:
59%
#3: Hát, a Family Guy-jal, a Brickleberryvel, vagy az Agymenőkkel tényleg semmi gond; de a Bob szereti Abisholát című érzékenyítő sz@rság nálam már nem fér bele, nem is szólva az Arcok harca című iszonyatról...
2023. jan. 18. 20:58
 10/10 anonim ***** válasza:
77%

#6-7 az első kommenteddel teljesen egyetértek, egyesek komolyan ezt hajkurásszák hogy nincs semmi jó, pedig van csak egyszer be kéne kapcsolni, rengeteg izgalmas és jó műsor van pedig... Például a hogyan készült a Discovery-n, a Tényleg így készül? a Nat Geon, a Raktárvadászok az Ozone TV-n és a History-n, a Gyűjtögetők a Fem3-mon, én ezeket amikor csak lehet nézem, mert kiváló műsorok és sokat tanulhatsz belőle! A másik kommenteddel nem értek egyet, az RTL-t nem kellene annyira szidni, a XXI. Század bármitől függetlenül egy nemes műsor, sokszor annyira elfeledett/elfeledtetett (elnyomott) emberekről szól akiknek a munkásságát jobban meg kellene ismernünk... A TV2-n sincs semmi probléma, ők például próbálkoznak új műsorokat hozni a piacra, s nemcsak sorozatban úszik mint az RTL (ezt nem szeretem bennük) az már más kérdés hogy ezek az új műsorok mindig a belterjes sztárjaikkal vannak tele ahogy az RTL-en is, a bulvárvilág ellaposodott, nincsenek új sztárok akiken lehetne kicsit röhögni :/ 15 éve igazi színfolt volt Pákó, Győzike, Damu, mostanra ők visszavonultak, elfideszesedtek vagy meghaltak sajnos... Hiányzik az új nekem, a "háh én okosabb vagyok náluk" érzés :D

Mielőtt bárki bármit elkezdene szidni, nézzen bele egy héten át minden nap s nemcsak este hanem délelőtt is, fel fog fedezni egy új műsort!

2023. jan. 19. 08:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!