Milyen magyar tévécsatornákat lehet nézni okostelefonon online? És hogyan?
Bizonyos csatornák elérhetők ingyen online, de ezek általában az állami csatornákra korlátozódnak.
A Mindig TV Go-ban az állami csatornák, néhány vallási csatorna, a Jazz TV, a Pax TV, a Heti TV, a Balaton TV és egy E-Sport csatorna érhető el.
A Yettel TV esetében nem tudom most hogy van, mert én régebben regisztráltam, illetve Yettel előfizetésem is van, szóval lehet ezért ingyenes a Start csomag, abban szintén az állami csatornák, a FEM3, az Izaura TV, a Zenebutik és a Life TV ingyenes.
Van az ITT/OTT TV, ott is az állami csatornák mennek ingyen, a Bonum TV, és helyi tévécsatornák.
A Telekom TV Go-nak is van ingyenes csomagja, de az tényleg csak az állami csatornákat tartalmazza.
Mindegyik szolgáltató esetében van lehetőség előfizetési díjért magasabb csomagra váltani.
De ahogy az előző hozzászóló is írta, elég sok olyan szolgálatató aki biztosít vezetékes internetet és tévészolgáltatást egyben, ott van valamilyen alkalmazás, pl a Telekom TV Go, ha nem külsősként regisztrálsz, mert náluk van vezetékes tévé és internetelőfizetésed, a Diginél a Digi Online, vagy a Vodafone-nál most nem tudom mi a neve, még a UPC-s időkben Horizon Go néven futott az a telefonos alkalmazás amivel "magaddal vihetted" mobiltelefonon, tableten vagy akár még Androidos TV-re is az adásoknak egy részét, ami a kábeltévén elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!