Ki adnak kiskorúnak korhatáros könyvet?
Figyelt kérdés
Egy könyves boltba kiadnak kiskorúnak korhatáros könyvet?2022. dec. 18. 20:30
1/3 anonim válasza:
Nem igazán hinném, nem nagyon hallottam még ilyesmiről.
2/3 anonim válasza:
Attol függ mennyire vagy fiatal ha ilyen 12 valaszeg nem, de ilyen 16-15 akkor kiadjak nem igazán èrdekli a legtöbb eladót, ha meg igen csak kérj meg valakit ott, hogy vegye meg neked te meg kifizeted
3/3 anonim válasza:
Ez milyen nyelven van, hogy “Ki adnak kiskorúnak korhatáros könyvet?”
Magyarul úgy van, hogy “Ki ad kiskorúnak,…stb.”, vagy úgy, hogy “Kik adnak kiskorúnak…”.
Persze sejtem én, hogy a kérdező csak a neten terjedő agyalágyultságot követi, és a “ki” itt nem kérdőszó, hanem érthetetlen okból külön írt igekötő, de nem tudom megállni, hogy kifejezzem jókívánságom felé, amennyiben áldás helyett egy tótkalapnyi f..s hulljon a fejére! Azért cserébe, amiért ismét meg kellett botlania a szememnek ebben a divatos helyesírási agyatlanságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!