Miért játszák minden évben a Reszkessetek betörők című filmet a televízióban karácsonykor?
Figyelt kérdés
Nekem van egy nagyon súlyos sejtésem és lehet, hogy a magyarok életének végét jelenti. Nagyon nézzétek meg a filmet!2022. dec. 8. 16:34
2/23 A kérdező kommentje:
Lassan 30 éve játszák.
2022. dec. 8. 16:37
3/23 A kérdező kommentje:
Először a véleményetekre vagyok kíváncsi, azután leírom, hogy én mire gondoltam.
2022. dec. 8. 16:42
4/23 anonim válasza:
Valamit segíthetnél, mert így soha nem fogjuk megtudni, hogy mivel akarnak a reptoidzsidódémonok elpusztítani.
5/23 anonim válasza:
Nekem Disney+-om van, akkor nézem meg mikor akarom, így kikerülve a reklámokat és a Biopon TV-t
6/23 anonim válasza:
Ha nem vetted volna észre, a filmbeli történt éppen Karácsonykor játszódik. :D
7/23 anonim válasza:
Engem érdekelne az elméleted. Egyébként ezt tarták a "legkarácsonyibb" filmnek állítólag és tényleg megvan neki a hangulata. Egyébként a Die Hard-ot is karácsonyi filmnek nyilvánították nemrégiben.
9/23 qkker1 válasza:
Tájékoztass minket tudatlanokat , az aktuális összeesküvés-elméletről!
10/23 anonim válasza:
Mi az, hogy "Nagyon nézzétek meg a filmet!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!