Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért azokat szavazzák ki a...

Miért azokat szavazzák ki a nézők a Való Világban, akik szórakoztatóak?

Figyelt kérdés
Teljesen kiégtem azon, hogy VV Henrik helyett VV Melina ment vissza a párbajon. Melina még csak nem is szép, sőt kifejezetten irritáló feje van. Meg ronda, túltetovált nő. Henrik pedig egy szórakoztató laza karakter. Milyen vicces volt már, hogy amikor megkapta a kék kendőt és kérdezte a műsorvezető, hogy mit gondol azt mondta, hogy "ja neki teljesen mindegy". Meg az Akhilleusz szövege is. Laza srác, aki szórakozni ment be, mint anno Alekosz. Ez most olyan volt, mintha az első párbaján Alekosz kiesett volna. A VV4-ben még ment a szórakoztató karakterek győzelmének elősegítése, most már nem? Miért jó az, ha szürke, semmilyen karakterek mennek vissza. Ugyanez égetett ki anno, amikor Radics a legszórakoztatóbb karakter esett ki az első párbaján. Ott fejeztem be annak az évadnak a nézését. Ez mind olyan, mintha nem Alekosz menne vissza, aki a való világ királya volt.

2022. dec. 6. 12:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
24%
2010-ig nem volt az, aztán elszaladt vele a ló. Igen, kiütközött az addig elnyomott proli énje. Most pedig összevissza kapkod, de nem tudja, hogy hová akar eljutni. Egy célt ismer: a pénzt! Semmi más nem érdekli.
2022. dec. 7. 21:56
 12/19 anonim ***** válasza:
32%
9-es. Ilyen szöveg mellett amit megengedtél magadnak, és amilyen tájékozatlan, hiszékeny, megvezetett vagy, egész nap a közösségi oldalakon lógsz, nekem az jön le,te a piacon vetted a diplomádat!
2022. dec. 8. 14:11
 13/19 anonim ***** válasza:
49%

Mert Melina még csak most kezd el kibontakozni, én személy szerint kíváncsi vagyok, hogy mi lesz vele később. Henrik meg laza volt, igen, de más is laza. A lazaságnál kicsit több kell ide, meg szerintem néha már erőltetett is volt a részéről ez a "engem nem érdekel" attitűd, nincs ilyenekre szükség, akik úgy jöttek be, hogy majd eljátszanak valami karaktert és majd jaj de vicces lesz.

Lamin meg egy irritáló proletár suttyó volt, akiben nem volt semmi vicces, szóval jobb is, hogy ő kiesett.

Anitát én is bírom, bár ő is szereti generálni a semmiből a balhét, de legalább jól odamondja, nem csak odaböfög valami falusi cigányságot, mint a Lamin vagy a másik nagy proli, a Bibi. Utóbbit Laminnal együtt kellett volna páros lábbal kib#szni a legelején. Egyikük sem volt szórakoztató vagy vicces, csak simán belepofázták mindenbe azt a 3 szót, amiből a szókincsük állt. Anitától tanulhatna mindkettő.

2022. dec. 8. 18:18
 14/19 A kérdező kommentje:
Anno Alekosz se görcsölt rá arra, hogy a főnyereményért jött, hanem élvezte a villalétet. Ugyanez volt Henrik csak más személyiséggel, stílussal.
2022. dec. 9. 09:57
 15/19 anonim ***** válasza:
13%
Aki számára a való világ szórakoztató az proli
2022. dec. 9. 11:31
 16/19 anonim ***** válasza:
32%

15#

Nem proli, csak az IQ-ja van 90 alatt. De némelyiknek talán 70 alatt!

2022. dec. 10. 18:35
 17/19 MDaniel98 ***** válasza:
65%
Mindenkinek más a szórakoztató.
2022. dec. 10. 18:42
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

"Mindenkinek más a szórakoztató." Éppen ezt mondtam én is!

Viszont az, hogy ki mivel tölti az idejét, mi szórakoztatja, erős kölcsönhatásban van az értelmi szintjével.

A kutya például, hogy nyalogatja a ..., és ferkcsóválva visszahozza a frizbit, a majmok meg az ürülékükkel dobálóznak. Aztán jönnek a Való Világ szereplői, magamutogató, beképzelt alakok, csak egy arasznyira vannak az ürülékdobálástól. Aztán akik ezeket szeretik nézni, azonosulni velük. Majd a bolondokháza lakói, és így egyre feljebb és feljebb az értelmi listán.

2022. dec. 10. 20:51
 19/19 anonim ***** válasza:

Minden évben 105 napot tornázok, kondizok, felülés, fekvőtámasz a VV adásban levő reklámok alatt, mivel a neten nézem 5-6, néha 7-8 szünetet is beletesznek.

Eddigi rekord 42 fekvőtámasz, 85 guggolás, 34 húzódzkodás, 107 felülés, 9 km biciklizés egy epizód alatt.

2022. dec. 19. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!