Miért gondolja úgy bárki is, hogy Gordon Ramsay műsora vicces és szórakoztató?
Gyakran szoktam hallani olyan véleményeket, hogy Gordon Ramsay műsora "vicces" és "szórakoztató". Mégis mi abban a "vicces", hogy a műsorában Gordon Ramsay megalázza a jelen levőket? Csúnyán beszél velük, agresszív, bunkó, sértő. Ebben az epizódban egy hotelt látogatot meg porig alázta a tulajdonosokat.
https://www.youtube.com/watch?v=CWgbk6N4050&t=900s
Mi abban a szórakoztató, hogy ezt a kettő hotel tulajdonost, bár vannak hibáik valóban, de ő porig alázza? Miért gondolja úgy, hogy "helyes" dolog a becsületükbe taposni és mint egy "szórakoztató műsor", az egész világ előtt megalázni őket?
Azok az emberek, akik "viccesnek" tartják a műsort, akkor is nevetnének, ha személy szerint őket alázná meg Gordon Ramsay? Akkor is jókat derülnének, ha ők kerülnének be a TV-be vagy internetre és rajtuk nevetne az egész világ?
Szeretném megkérdezni, miért csinálja ezt? Miért leli ebben örömét? Miért nyújt ez szórakoztató élményt a nézőközönségnek?
Szerintem ez csak show..Valószínűleg megrendezett.A nézettség miatt csinálja.Engem mondjuk ez nem szórakoztat.
De ennek a Gordonnak van normálisabb műsora is.
Gordon Ramsay: Új utakon címmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!