Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Másnak is szégyenérzete van...

Másnak is szégyenérzete van valóvilág nézés közben?

Figyelt kérdés
Belenéztem ebbe a 0-24-es valóvilág livestreambe, és nem tudom elhinni hogy ez folyik, tényleg ilyen emberek léteznek?

2022. nov. 21. 02:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
73%

A régi szériák sem voltak kimondottan színvonalasak, de a maguk bárgyú módján szórakoztatóak tudtak lenni. Ehhez képest a mostaniak szimplán csak alpáriak és mélyigénytelenek. Direkt a leginkább gusztustalan, prosztó, magamutogató, polgárpukkasztó alakokat válogatják be és eresztik őket össze egymással.

A proli rétegen kívül már senkit nem is érdekel komolyabban, ez jól látszik a nézettségi adatokon. Pl: a 4.évad(az Alekoszos) nézettsége többszöröse bármelyik szériának az utóbbi évekből.

2022. nov. 23. 16:36
 12/20 anonim ***** válasza:
43%
a legértelmesebb ma kiesett...
2022. nov. 27. 00:45
 13/20 anonim ***** válasza:
68%

Az egyetlen problémás esett ki, ezután jó lesz. :)

Esetleg Bibivel lesznek még gondok, de annyi belefér, ha mindenki angyal lenne, akkor elég unalmas volna a műsor.

14 személyből 3-ból kb semmit nem mutatnak (Lisza, Melina, Rico), nem tudom azért, mert alapból unalmasak és nem csinálnak semmit, vagy csak nem fértek bele a műsoridőbe...

2022. nov. 27. 03:11
 14/20 anonim ***** válasza:
#12. Azért az túlzás .. nem hiába ő esett ki,és nem hiába kapott bűntetést sem a villában én már ott tudtam hogy ő fog kiesni,ahogy viselkedett a villalakókkal tiszteletlen senki,menőnek érezte magát, aztán mondja hogy a piától volt ilyen hagyjuk már.. Én azt nem értettem hogy miért a Melinát akarják kiejteni szerintem ő az egyetlen normális odabent és remélem nem fog kiesni.
2022. nov. 27. 14:59
 15/20 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem Melinát elnyomják a többiek, főleg hogy egyfolytában bántják azzal hogy unalmas és szobanövény. Ő meg sajnáltatni se akarja magát, mint pl Vivi akivel ugyanez volt. De ha egy párbajról visszamenne az sokat segítene neki. Ha van elég esze és tényleg olyan taktikus, ahogy gondolja akkor Bibit hívja ki, mert ellene biztos visszamenne. Kriszti ellen kiesne, de a többi csaj ellen is, szerintem az összesnek nagyobb a rajongótábora még. De Bibit mindenki utálja, őt kéne vinnie.
2022. nov. 27. 16:08
 16/20 anonim válasza:
60%

"14 személyből 3-ból kb semmit nem mutatnak (Lisza, Melina, Rico), nem tudom azért, mert alapból unalmasak és nem csinálnak semmit, vagy csak nem fértek bele a műsoridőbe..."

Egyébként én szoktam nézni a liveot és egy csomó lényeges dolog történik ott, amit az összefoglalókba be sem tesznek. A Melina is sokat szólal meg pl.

2022. nov. 28. 22:31
 17/20 anonim ***** válasza:
11@ a vv4 idején nem volt Netflix és a 4es kb 8 év kihagyása után lett újra , emiatt lekötött sokakat , a tirpákok botrányos nyomik kevesebben voltak benne . A ruhák digi spéci ruhaholmik energiaital a fiatalabbak jelkepe ők akik veszik emiatt kell sok naív játékos .
2022. nov. 29. 14:06
 18/20 anonim ***** válasza:
2 és 3 válaszoló elég baj az hogy nem néztek tv-t
2022. nov. 30. 21:43
 19/20 anonim ***** válasza:
Az baj ha valaki nem kíváncsi az egy óra alatt arcbatolt 37 percnyi reklámra?
2022. nov. 30. 21:47
 20/20 anonim ***** válasza:
52%

"nem kíváncsi az egy óra alatt arcbatolt 37 percnyi reklámra?"

ezért van a távirányítón a tekerőgomb, minden reklám tova pörgetése pár másodperc csak.

2022. nov. 30. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!