Szekunder szégyenérzet amit most Kulcsár Edina 3. Terhessegevel kapcsolatban érzek?
Figyelt kérdés
Az egy dolog, hogy én is azt kérdezem hogy ez hogy történhetett meg, de durvább hogy ő is ezt kérdezi2022. aug. 23. 14:22
1/15 anonim válasza:
Ohh, tényleg máris terhes a Kulcsár Edina? :O Én ezt most tőled tudtam meg :D
Megyek is bulvárcikkeket olvasni :D
2/15 anonim válasza:
Én nem láttam sehol hogy ezt kerddezne. De gondolom a váratlan szóra gondolsz.
Igen, a váratlan a nem védekeztünk szinonimája idiotaeknal.
3/15 anonim válasza:
Ugye mindenki tisztában van azzal hogy ez az Edina nem a legélesebb kés a fiókban? Olyan buta szegény mint a sötét éjszaka. Várható volt, most ennek a cigánynak is fial egyet aztán majd megy másik facra...
4/15 A kérdező kommentje:
Ha el is felejtjük, sűrűn emlékeztet rá
2022. aug. 23. 16:44
6/15 anonim válasza:
Elvileg akartak már családot, de meglepődtek, hogy ilyen gyorsan össze jött. Lehet Csutival anno nem sikerült ilyen gyorsan össze hozni a gyereket vagy ki tudja.. De megszületik a gyerek vagy lehet még egy másik is majd aztán jönnek a bajok és jön megint a szakítás ahogy gyerek után lenni szokott legtöbbször.
7/15 anonim válasza:
#6 de ki az a hülye aki egy alig fél éves kapcsolatba gyereket vállal szándékosan?
8/15 anonim válasza:
Nem szándékos volt, azt mondja ,,nem tudja hogy jött össze "😂😂 Meg kérem szépen ez egy mindent elsöprő szerelem
Ez a nő sötét,mint az éjszaka, hatalmasat fog koppani, csak szegény gyereket sajnálom . Meg ez a fajta ilyen, egy gyerek itt, egy gyerek itt, gondolkodni sem képesek .
10/15 anonim válasza:
normális ember tudja, hogy a bulvár egy szar. hülye, aki rákattint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!