A régi és a mai tehetségkutatók között van különbség?
Régiek pl. a 2000-es évekbeli Megasztár szériák, vagy a Csillag születik, ami 2007-2012 között ment.
Összevetve az újabb tehetségkutató műsorokkal, van különbség?
Van. A 90- előtti tehetségkutató sorozat, a Ki Mit Tud? valódi tehetségeket szerepeltetett, kőkemény volt és szoros verseny.
Ott tűnt fel Gálvölgyi, Kern András, Koncz Zsuzsa, Fenyő és a Hungária, rengeteg valódi tehetség.
A "régi" az nekem a nagyszüleim idejéből származó fekete-fehér archiv felvételek. A 2000-es évek, nekem nem régi, de ez csak nézőpont kérdése.
10-20 éve velemivel komolyabbak voltak ezek a műsorok. Ezt két szempontból értem: kevesebb volt a trollkodás, meg az ilyen erőltetetten valóságshow szerű nézettséghajhászó műbalhé. A mentorok sem bohócok, hanem komoly tapasztalattal rendelkező zenészek, énekesen voltak. Nem ilyen ukrán Erika és hasonlók, akikről eddig azt se lehetett tudni hogy léteznek. A másik a műsorgyártásba is többet invesztáltak. Több volt az élőshow, tovább tartott a műsor. Manapság a kétharmada a válogatókon összeollózott jelenetekből áll. Az élő műsorokban meg megy a szanálás, szórják őket ki rendesen és lezavarják az egészet 3-4-5 adásból. Így nyilván olcsóbb. Nézői szempontból nem feltétlenül jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!