Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy most Árpa Attila lesz a nagy Ő?

Figyelt kérdés
Írjátok oda légyszi a válaszban, hogy hány évesek vagytok, és hogy fiúk, vagy lányok :)

2022. nov. 14. 07:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Leszarom.
2022. nov. 14. 07:51
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem el, hogy ne találtak volna 50 évnél fiatalabb férfit erre a szerepre. Aki ennyi idős korára még mindig egyedül van, az nem hiszem, hogy itt találna megfelelő párt magának. És az hogy a nők így versengenek érte... Egyértelműen a pénze és a hírneve érdekli őket. De van az a réteg aki szeret ilyesmin csámcsogni. Nekik jó szórakozást hozzá. Én inkább kihagyom.
2022. nov. 14. 07:57
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem...
2022. nov. 14. 09:18
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Úristen
2022. nov. 14. 09:35
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
Rosszul vagyok attól a faszitól. Voltam anno a Szerencsekerék forgatásán, hát undorító volt, amit művelt. Minden női szereplőre rámászott, próbált hozzájuk odasimulni, iszonyat cringe volt, amit csinált, szerintem örülhet, hogy senki sem jelentette fel. Mindenkinek szekunder szégyenérzete volt. Nem akarom el sem képzelni, egy ilyen műsorban mit fog művelni. Gyanítom az lesz a vége, hogy alapít egy háremet az összes nővel, aztán új műsort indít, hogy még bővíthesse.
2022. nov. 14. 09:41
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagynak tényleg nagy, de csak fizikailag. Ő elhiszi magáról ezt a macsó szívtipró dolgot, pedig nem volt soha akkora tökös gyerek na meg nők bálványa mint gondolja magáról. Jókor volt jó helyen, és pár lemásolt ötlettel anno nagyot kaszált.

Azt hiszem már csak vegetál a celeblét pocsolyájában, ez a műsor is ezt bizonyítja. Na de biztos lesz aki nézi, hiszen mi gyűjtöttünk Isaurának, és Esmeralda szemműtétjére is adakoztunk volna. Ehhez képest ez az éltes faszi mint nagy ő, smafu. De akkor is nézni kell valamit...

2022. nov. 14. 19:13
 7/13 anonim ***** válasza:
76%
2-es: ez az egész egy színház, csak úgy adják el, mintha igazi társkeresés lenne. Biztos jó sok pénzt kap érte, és a szereplők is.
2022. nov. 15. 11:45
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Borzasztó alak, zavaros élettel, múlttal.

Szerintem csak a pénzért vállalta.

A nők minősíthetetlenül alacsony színvonalúak.

Érdektelen, szerencsétlen, kiélt, lepukkant senkiháziak.

Árpa ilyeneket legfeljebb valami stúdió mosdójában rendezett volna le korábban.

Talán 2-3 az, akire még rá lehet nézni, de ők is tanulatlan, üresfejű nímandok.

2022. nov. 15. 21:58
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer belepillantottam ebbe a műsorba. Kár volt. Ez is csak arról szól hogy ne kelljen elmenni dolgozni.
2022. nov. 16. 16:09
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne nèzzetek ilyen szennyműsorokat.
2022. nov. 18. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!