Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Attila és Juli kavar a Barátok köztben? Negatívan hat társadalmunk erkölcsiségére? Így is sok a válás.

Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 23:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Az egész rtl klub negatívan hat társadalmunkra...
2012. ápr. 13. 23:59
 2/11 anonim válasza:
70%

igen nagyon negaítvan hat. rohadt ribi, meg kanos kis féreg. így is csomó munkahelyi hetyegés van..:\

de az az undorító, hogy utána még hazamegy Andráshoz meg a srácaihoz....

2012. ápr. 14. 00:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Tyűű..ne húzzátok fel magatokat, ez csak egy sorozat :D

Am szerintem egy pár nem attól fog elválni, hogy ilyeneket néz, szóval szerintem nincs hatása...egy felnőtt azért tudja, hogy ez csak egy sorozat. Egy gyereket meg ne engedjenek nézni, ennyi..

2012. ápr. 14. 00:05
 4/11 anonim ***** válasza:
68%
Aki a barátokköztből tanulja az erkölcsöt, az már úgyis menthetetlen :D
2012. ápr. 14. 00:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Zsuzsa meg András báttyjával is összejött,aztán még el is vált Andrástól egy másik férfi miatt :D
2012. ápr. 14. 00:08
 6/11 anonim ***** válasza:
egy normális család sincs a bkban mindig előjön egy újabb családtag a semmiből.....figyeljétek meg hogy ha újra laposodik majd a történet akkor a Novák Lacinak is előkerül valami gyereke huszonvalahány évvel ezelőttről hogy betöltse a Csaba után keletkezett űrt
2012. ápr. 14. 00:09
 7/11 anonim ***** válasza:
ezt tényleg nézi valaki?
2012. ápr. 14. 00:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Ez most komoly kérdés?:D:D:D
2012. ápr. 14. 00:42
 9/11 anonim válasza:

Én is mindig ezen röhögök, hogy mennyire jó erkölcsi értékeket mutat be a BK. De végülis csak ez a valóság.

És szerintem addig ne ítélkezzetek, amíg veletek nem történik meg ez, hogy hirtelen valaki iránt erősen elkezdtek vonzódni, és nem bírtok leállni, hiába van férjetek/feleségetek. Mert ilyen bizony van, hogy az embert elvakítja a szenvedély, és hülyeségeket csinál.

2012. ápr. 14. 01:18
 10/11 anonim válasza:
azért lássuk be, a sorozat félig-meddig ezt a társadalmat tükrözi
2012. ápr. 14. 02:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!