Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Kinek tetszene egy legenda...

Kinek tetszene egy legenda vagyok-ra épülő walking dead?

Figyelt kérdés
A zombik rendelkeznének némi inteligenciával,ugyan úgy sokan lennének esetleg még az is jó lehet hogy csak sötétben támadnak.
2022. nov. 2. 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:

A Legenda vagyokban vámpírok vannak. Az eredeti regényben és az első adaptációban is.

Csak a Will Smith-féle remakeben írták át őket zombikra, mert akkor volt egy nagy zombiláz.

Melyik Legenda vagyokra gondolsz?

2022. nov. 2. 20:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Akiknek még nem jön ki a könyökükön a zombis téma. Szerintem nincsenek már olyan sokan.
2022. nov. 2. 21:11
 3/7 anonim ***** válasza:

1

Az omega emberben nem vámpírok vannak, bár nem is zombik...

2022. nov. 2. 21:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja, bocs, nem Az omega ember az első adaptáció.
2022. nov. 2. 21:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Említsük meg az "Omega vagyok" című remekművet is. Nem láttam, csak a hírét hallottam. Olyan jó az a film, mint egy sapka szar. Asylum stúdió, akik mindig leforgatták a low budget változatát egyes filmeknek.

Aztán a Sharknado filmmel végre csináltak egy olyan filmet, ami annyira szar, hogy az már jó. De csak az első része. 😀

2022. nov. 2. 21:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Én nézném.

Megmozgatja a fantáziám, az eféle posztapok. téma.

2022. nov. 2. 22:10
 7/7 A kérdező kommentje:
1-Will Smith-féle
2022. nov. 3. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!