Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Valaki érti mi történik az...

Valaki érti mi történik az X-Faktorban?

Figyelt kérdés

Próbálom keresni a logikát a döntésekben, de nem találok. A végén pont azokat küldték haza, akiket be kellett volna juttatni az élő showba. Hogy is van ez most? Egyszerűen nem értem. Lehetett volna egész színvonalas műsor idén, ha bekerül Denisa, Liliána, a másik Marci, a szőke lány Erika csapatából, akik kb hibátlanul énekeltek.

Ehelyett megtöltötték a "legjobb 12" helyét egy rakás fahangúval és dadogóval, akiknek semmi közük nincs a zenéhez vagy az X-Faktorhoz. Miért lett ennyire gagyi ez a műsor? A szerkesztők is totál hülyék, vagy a továbbjutók rokonai lefizetik a csatornát? Most komolyan, mi történt itt? Miből gondolják egyáltalán, ha tehetségtelen fiatal fiúkat juttatnak be, abból több nézettség lesz, mintha továbbmentek volna a valóban tehetséges lányok/fiúk? Én ezt biztos nem nézem tovább!

2022. okt. 16. 22:40
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Teljesen igazad van, én az Erika helyében a zenekart juttattam volna be. Abból a három lányból úgysem lesz semmi.
2022. okt. 16. 22:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a műsort nem kellene már tovább erőltetni szerintem. De úgy tűnik a csatorna szerint igen, mert jövőre is lesz. Akár mennyire is próbálják utánozni akkor sem tudja a sztárban sztár leszeket beelőzni, mert akár milyen is a zsűri összetétele akkor is színvonalasabb a műsor. Mondjuk ott is most ugyan ez van csak az élő showban, hogy a legjobbakat szavazzák ki.

Szerintem el van ez már döntve a szerkesztők részéről, hogy kik kerüljenek be. Csak így ne csodálkozzanak, hogy csökken a nézettség. Puskás petit le kellene már cserélni, mert borzalmas mentor szerintem. Mindig a gyengéket válogatja ki mondjuk lehet ez is egy szerep amit el kell játszania. Most is ő a szociális mentor aki a szegényeket és a betegeket el viszi pár körre, hogy legyen nekik is élményük. Csak ez nem biztos, hogy a nézőknek is az lesz.

Akik meg tényleg tehetségesek nekik meg már youtubeon vannak kint zenék ígyis úgyis sikeresek lesznek, ha hosszú távon is bírni fogják. Inkább egy kiesett versenyző legyen hosszú távon sikeres és értelmes előadó, minthogy valaki aki megnyeri és vagy eltűnik vagy elszáll magától és el megy teljesen más irányba ami nem biztos, hogy pozitív.

2022. okt. 16. 23:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Majd valamelyik hamis vagy fahangú megnyeri, aztán néhány hét után el is tűnik a süllyesztőben. A jókat kiszavazzák, a rosszakat pedig az egekbe emelik, mire jó ez?
2022. okt. 17. 23:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert ide elég, ha vállalhatóan tud valaki énekelni és nem a legjobbakat viszik tovább, hanem akikkel lehet valami olyat csinálni, amiről beszélnek az emberek meg lehet cikkezni. Az nem elég, ha nagyon jól énekel, ha nem elég érdekes karakter a műsorba. Ami persze valahol nevetséges, hiszen ez egy tehetségkutató, de egy elég nagy rétegnek erre van igénye. Különben nem lenne a sok műdráma és kamu hiszti se.
2022. okt. 18. 15:21
 5/7 anonim ***** válasza:
67%
Az az Alexa hány kiló? És énekelni sem nagyon tud, mégis a műsorba kellett...
2022. okt. 18. 20:47
 6/7 anonim ***** válasza:
47%

Basszus amúgy, ugye tudjátok hogy nem kötelező nézni? :'D

Senkinek..

2022. okt. 23. 07:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor kevés lesz a nézettség, de be se fejezték, már meghirdették az újat! Mi ez, ha nem az igénytelenség beismerése???
2022. okt. 23. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!