Mi ez a szabályváltozás az X-Faktor mentorházban ebben az évadban?
Az X-Faktor legutóbbi adásának végén volt egy bejátszás a mentorházból, ahol az is kiderült, hogy ebben a évadban a szabályok megváltoztak. Csakhogy tudjátok, miről van szó, íme az előzetes:
"a legfőbb kereskedelmi célcsoportban (18-49) három adás is 40 % felett hozott."
Mondják ők. Aki meg akarja az elhiszi. Az egész országban 1120 család alapján mérik(?), ebből vonnak le következtetéseket. Nekem elég széles ismeretségi köröm van, de egyet sem tudok mondani közülük aki nézné, vagy akinek bármely családtagja nézné. Ettől még igaz is lehet(ne) a 40%, csak furcsa hogy ezzel a 40%-kal sehol sem lehet találkozni.
Annyira kínosan színvonaltalan a műsor hogy kellemetlenül érzem magam miatta konkrétan én szégyellem magam.
Láttam belőle egy keveset és ezúton is szeretnék elnézést kérni tőletek ne haragudjatok ennyi tellett tőlük
Gáspárral nem csinálnék műsort a vállalhatatlan viselkedése miatt( most ez a szokás lásd Jhonny Depp esete akit kitettek volna mindenhonnan mert állítólag megütötte az asszonyt)
Úgy látszik az ertéelt ez nem zavarja tud vele azonosulni
Sztárban sztárt se nézem egy minimálisat láttam belőle de az klasszisokkal színvonalasabb műsor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!