A Sztárban sztár leszekben miért csak kevés versenyző kap női szerepet?
Figyelt kérdés
Most a 11 versenyzőből csak hárman kaptak női feladatot. A Dalban meg az X faktorban a nemek számítanak, de a Sztárban sztár leszekben az számít, hogy ki milyen feladatot kap. A Sztárban sztár leszekben Csepregi Éva, Zoltán Erika, Madonna vagy Olivia Newton-John akár egy fiú is lehet. Viszont, ha mindenkinek férfi szerepet osztanak ki, akkor hiába vannak lányok a versenyben.2022. okt. 10. 18:26
1/8 anonim válasza:
Nem akarnak minden nem cserét kilőni így az első adásokban. Mert így a nézők is jobban várják, hogy a kedvencük mikor lesz már női vagy épp férfi szerepben.
2/8 anonim válasza:
tv2-n nem szeretik az ilyen nemváltós cuccokat :D
3/8 A kérdező kommentje:
A Tímea Gőghová, aki kiesett, ő is férfiszerepet kapott.
2022. okt. 14. 18:41
5/8 A kérdező kommentje:
Válasz 4-esnek: Nem tudom.
2022. okt. 14. 20:26
6/8 A kérdező kommentje:
Most a 9 versenyzőből csak hárman kaptak női szerepet.
2022. okt. 23. 22:23
7/8 A kérdező kommentje:
Amikor a mentorok megnyomják a gombot, akkor vagy három énekesnő, vagy három énekes jelenik meg. Ebből a három szólistából kell eldöntenie a mentornak, hogy a következő héten a versenyzője kit fog alakítani. Akkor csodálkozok, amikor valamelyik mentor megnyomja a gombot, s én három férfiénekest látok.
2022. okt. 31. 00:18
8/8 A kérdező kommentje:
December 11-én lesz a döntő. Lehet, hogy már jövő héten is csak fiúk lesznek versenyben. Most már csak egy lány van versenyben: a kubai lány.
Remélem, ha csak fiúk maradnak versenyben, akkor nem fognak azért mindenkinek férfiszerepet kiosztani!
2022. nov. 14. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!