Mi az oka annak hogy az idei Exatlonban alig van lelkes versenyző?
Figyelt kérdés
Dorci, Gabi, Hanna...mintha kényszerből jöttek volna. Sokakon látom és mondják is, hogy már nincs meg a varázsa a versenynek meg ezerszer szívesebben lennének otthon. Na most akkor miért mondtak igent ezek a versenyzők. Másrészt meg tudták jól mi vár rájuk. Lehet volt aki miattuk nem jutott be az Áll Star-ba, pedig szívesen ment volna.2022. jan. 15. 12:03
1/10 anonim válasza:
Lehet már unalmas nekik, egyszer végigcsinálták.
2/10 anonim válasza:
Tudod, pénz beszél. Valószínűleg kapnak ezért annyit, hogy megérje nekik ez a bohóckodás. Amúgy nem akarják, de a suska az kell, ezért unottan, de csinálják.
3/10 anonim válasza:
Vagy az is lehet, hogy a szerződésükbe benne volt, hogy kötelező visszajönniük
Ne legyünk már ilyen naívak, hogy a média csupa csillogás és pénz.
4/10 anonim válasza:
Már nekem is unalmas egy egy adást végignézni, pedig régen szerettem. Annyira egyhangú már, hogy mindig futamok futamok hátán, és már az se dobja fel a dolgot, hogy a pályák nem egyformák. Gabi jól fogalmazta meg, hogy az a régi kis exatlonos mesevilág már megszűnt létezni, amit először 3 éve fedeztek fel együtt közösen a társaival. Semmi nem olyan már, mint amilyen akkor volt.
5/10 anonim válasza:
3 Azt hogy kötelező lett volna visszajönniük azt nem hiszem, pláne 3 év után nem. De a pénz elég motiváló tud lenni, csak annyit biztos nem kaptak, hogy úgy csináljanak, hogy élvezik is a játékokat.
6/10 A kérdező kommentje:
Szerintem se írhatták alá úgy a szerződést pláne az első évadosok hogy majd vissza kell térni. Ki tudja mikor...Dorci a saját évadában az egyik fő hangadó volt, most alig hallani a hangjàt. Elég kiábrándító ha csak a pénz miatt mentek. Én tök örülnék ha furhatnék ezeken a pályákon és ott versenyezhetnék ezek meg két hét után már elvesztették a lelkesedést.
2022. jan. 15. 14:34
7/10 anonim válasza:
Sokan még azt se tudják elhinni hogy a Mónika show vagy híradóban levők pénzt kaptak a riport okért
8/10 anonim válasza:
"Szerintem se írhatták alá úgy a szerződést pláne az első évadosok hogy majd vissza kell térni."
valóságshowokban több évre szóló szerződések vannak. A műsoridőn kívül is titoktartás, kötelező interjúk és megjelenések stb. Természetesen nem ingyen
9/10 anonim válasza:
kevesebb versennyel jobb lenne. Több reality kéne bele
10/10 anonim válasza:
Van az a kötbér , amiért elmész akkor is ha semmi kedved .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!