Tudtátok hogy a Megasztár 5 is egy nagy átverés?
Figyelt kérdés
[link] Event_page? I_event_id=1518539&i_event_area_id=11&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_country_id=44
Az egész Megasztár egy átverés, hogy élőben megy, és hogy a nézők szavaznak. Szombaton este fél nyolckor kezdődött a Megasztár, és érdekes módon 2310 Szigetszentmiklóson 19 órától a Városi könyvtárban fellépett a Beatrice a Nagy Feróval. Még poénkodott is, hogy miért nem a Megasztárt nézik az emberek. Gyalázat, erre azért odafigyelhetnének. Ezek szerint az egész egy hazugság, az emberek pedig fölöslegesen szavaznak, mert csak kidobott pénz az ablakon. Átverés az egész, biztos ez is már le van előre zsírozva, mint anno a Király Viktornál.
2010. szept. 27. 09:07
1/7 anonim válasza:
Hogy jön ide a Megasztár, mikor a Feró az X-Fakorban szerepel???? Az X-Fakor pedig nem volt élő adás!
2/7 anonim válasza:
Mi az a Megasztár 5? Valami tévéműsor?
3/7 anonim válasza:
he-he, nincs tévém ;) javaslom, te is vágd ki a fenébe az ablakon :D
4/7 anonim válasza:
Nagy Fero tenyleg nem a Megasztarban v :D.
5/7 anonim válasza:
Te tényleg nagyon tájékozott vagy.
Nagy Ferónak köze nincs a Megasztárhoz.
OMG
6/7 anonim válasza:
Nagy Feró,az X faktor zsűrijében van,és az köztudott h még nem élő adás
7/7 anonim válasza:
Mikor én is elolvastam a kérdés alatti szöveget, hirtelen azt hittem, hogy igaza van a kérdezőnek, de aztán rájöttem, hogy tényleg, Nagy Feró az X-Faktor-ban szerepel zsűriként, mintsem a Megasztár 5 -ben. De azért a kérdező átnézhette volna jobban, hogy mit is ír...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!