Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Lehet-e még ennél lejjebb a...

Lehet-e még ennél lejjebb a TV2-nél?

Figyelt kérdés
[link]
2022. okt. 8. 10:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%
Nyilván puszta véletlen, hogy Norbi elkezdte isteníteni a kormányt az utóbbi időben, szerinte minden miatt Brüsszel a hibás, a cégének igazgatóságába pedig bekerült Orbán testvére... szánalomgyár ez az ország
2022. okt. 8. 11:23
 12/16 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy megnézve a bejelentkezését, nem őrülten rossz. Minden műsorvezető, meg hasonló bejelentkező halál bénán kezdi, aztán idővel vagy kikupálódnak, vagy mennek a süllyesztőbe.
2022. okt. 8. 11:26
 13/16 anonim ***** válasza:
70%
#9 Igen ez a tolják a képünkbe vicces, én, meg szerintem itt senki más nem is tudott róla addig, amíg a kérdező a képünkbe nem tolta... :D
2022. okt. 8. 11:31
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

"azért rendelnek napi 100 tv-t legalább az elosztóponton mert senki nem néz tv-t , mi? :D"

Na, pont az a baj, hogy sokan nézik!!

Ezért tart itt ez az ország agyilag...

2022. okt. 8. 12:07
 15/16 anonim ***** válasza:
77%

"Na, pont az a baj, hogy sokan nézik!!

Ezért tart itt ez az ország agyilag..."

Marhaság!

Mikor értitek meg, hogy nem a média felület számít hanem a tratalom!

2022. okt. 8. 18:28
 16/16 anonim ***** válasza:

Mit vársz egy Fideszbérenc TV társaságtól. Ha hajlandó vagy 0-24 ben ezt a retek kormányt isteníteni akkor már főműsoridőt is kaphatsz.

#10 attól mert naponta megvesznek X TV-t nem azt jelenti, hogy kábeltévét néz. Én is most vettem TV-t de csak Streaminget meg YT-t nézek rajta. 1 ujjam is sok megszámolni hány percet ment rajta kábelt TV.

2022. okt. 12. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!