Ennél lejjebb már nincs?
Eljutottam oda, hogy ma már felesleges felmennem a facebookra, mert nem kapok üzenetet. Tudom nem az internet a fontos, de ez a valóéletben is így van sajnos...
Összesen 0 barátom lett, mire 21 éves lettem :/
Ez nem meglepő, mivel elég ritka dolog az, hogy valakinek igaz barátai legyenek, akikkel "valódi", mély kapcsolatuk van. Az emberek jelentős része felületes barátságokat ápol csak, akikkel ideig-óráig el tud lenni, és semmi több. Sok esetben a "barátok" nem is ismerik egymást valójában, nincsenek tartalmas beszélgetéseik, sokszor nem is törődnek igazán egymással. Attól, hogy valakinek - látszatra - 6-7 barátja is van akár, abból ugyanúgy 0 lehet adott esetben a "valódi" barátságok száma.
Szóval attól, amit a látszat mutat, nagyon sokan élik át azt, amit te is. Egyáltalán nem "gáz" ez, mert rend szerint sajnos így szokott lenni. :/ Viszont ne add fel, csak meg kell találnod a megfelelő társaságot.
Nemtom, lehetnél akár a helyi közröhej tárgya is, az lejjebb lenne.
Viszont az a jó, hogy ezen lehet változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!