Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ennél lejjebb már nincs?

Ennél lejjebb már nincs?

Figyelt kérdés

Eljutottam oda, hogy ma már felesleges felmennem a facebookra, mert nem kapok üzenetet. Tudom nem az internet a fontos, de ez a valóéletben is így van sajnos...

Összesen 0 barátom lett, mire 21 éves lettem :/

2018. júl. 5. 10:21
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Talán pont azért van 0 barátod, mert a virtuális térben éltél, nem a valóságosban. Akit csak interneten ismersz, az nem barátod. Bármikor leléphet, nincsenek közös élményeitek. Kezdj el a valóságos világban élni!
2018. júl. 5. 10:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Akiket ott ismerek őket a valóságban is ismerem/tem! Úgy alakult, hogy minden régi "barátom" oda lett.
2018. júl. 5. 10:42
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez nem meglepő, mivel elég ritka dolog az, hogy valakinek igaz barátai legyenek, akikkel "valódi", mély kapcsolatuk van. Az emberek jelentős része felületes barátságokat ápol csak, akikkel ideig-óráig el tud lenni, és semmi több. Sok esetben a "barátok" nem is ismerik egymást valójában, nincsenek tartalmas beszélgetéseik, sokszor nem is törődnek igazán egymással. Attól, hogy valakinek - látszatra - 6-7 barátja is van akár, abból ugyanúgy 0 lehet adott esetben a "valódi" barátságok száma.

Szóval attól, amit a látszat mutat, nagyon sokan élik át azt, amit te is. Egyáltalán nem "gáz" ez, mert rend szerint sajnos így szokott lenni. :/ Viszont ne add fel, csak meg kell találnod a megfelelő társaságot.

2018. júl. 5. 10:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Értem :/ Akkor ez már lehet így is marad, mert jó ideje így van már.
2018. júl. 5. 10:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Úristen bzdmeg, itt a vég.
2018. júl. 5. 10:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ti mit vártok attól az alkalmazástól? Boldogságot? Megváltást? Teljesen bele vagytok hülyülve, elvesztettétek a kapcsolatot a valósággal, valami beteges álomvilágban éltek.
2018. júl. 5. 11:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nemtom, lehetnél akár a helyi közröhej tárgya is, az lejjebb lenne.

Viszont az a jó, hogy ezen lehet változtatni.

2018. júl. 5. 13:50
 8/8 anonim ***** válasza:
De, hidd el, hogy ennél lehetne sokkal rosszabb is. Próbálj meg új barátságokat kialakítani, lehet a régiekért egyáltalán nem kár. Én például ezen az oldalon ismertem meg nagyon jófej embereket. Kettőjükkel még találkozni is lesz lehetőségem most a nyár folyamán.
2018. júl. 5. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!