Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csak én gondolom felesleges...

Csak én gondolom felesleges pénzkidobás már tv előfizetést feltartani?

Figyelt kérdés

Van így még valaki rajtam kívül?

Minden csatornán ugyanazt a 15 műsort, sorozatot ismételgetik körbe, 5 perc műsor tiz perc reklám, ismeretterjesztő csatornákon is dokureality műsorok, sport meg nem érdekel.

Lemondtam az előfizetést és csak az ingyenes MindigTv-t tartottam meg ha nagyon tévézni lenne kedvem.

2022. szept. 26. 16:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem is. Bár van aki, nekik meg egészségükre.
2022. szept. 26. 16:21
 2/18 anonim ***** válasza:
96%
Nálunk egyaltalan nincs beltéri\box, igaz van egy tv-nk a falon, ami csak arra való, hogy a férjem nyomja rajta az xboxot, én meg nagyképernyőn nézzem a sorozatokat, filmeket. Reklám nélkül :)
2022. szept. 26. 16:22
 3/18 anonim ***** válasza:
76%
Neked lehet, másnak ettől még nem lesz az. Nyilván neked is vannak olyan szokásaid ami meg másoknak lenne pénzkidobás.
2022. szept. 26. 16:23
 4/18 A kérdező kommentje:
Félreértés ne legyen semmi bajom azokkal akik előfizetnek valami okból, nem szólom le őket.
2022. szept. 26. 16:27
 5/18 anonim ***** válasza:
73%

Attól függ.

Nekem van internetem, számítógépem, okostelefonom stb. Nincs tévé-előfizetésem.

71 éves anyámnak nyomógombos telefonja van, és pont. Neki van tévé-előfizetése...

2022. szept. 26. 16:31
 6/18 anonim ***** válasza:
91%
Nekem évek óta nincs is tévém, és nem is érzem hiányát. Neten szinte mindent megtalálok, ami érdekel. Ettől függetlenül szerintem nyugodtan fizessen ilyesmiért, aki akar, engem nem zavar.
2022. szept. 26. 16:56
 7/18 anonim válasza:
96%
Én is annak tartom, de a szüleim szemében ez szinte egy alapvető szükséglet, ami mindenképpen kell. Nálunk kis túlzással 0-24 megy a tv, de valójában egyáltalán nem használjuk ki. Én egyáltalán nem szoktam tv-t nézni, mert zavar a sok reklám és jobban szeretem magam megválasztani, hogy éppen mit, mikor szeretnék nézni. Magyarul inkább fizetem a netflixet vagy a disney+-t, töltök le filmeket és sorozatokat vagy sok tv műsort is vissza lehet nézni a neten, azt is szoktam. Szóval még a tv-s tartalmakat sem a tv-ben nézem. Anyukám szintén nem néz tv-t, apukám szokott, de általában el is alszik pár percen belül, úgyhogy gondolom neki is inkább amolyan háttérzaj. Gyerekkoromban még volt olyan, hogy pl. együtt beültünk a tv elé és megnéztük az aktuális “néznivalót”, de már vagy 10 éve nem volt erre példa. Úgyhogy én a mi esetünkben feleslegesnek tartom, nekem pl. biztos nem lesz a saját otthonomban.
2022. szept. 26. 16:58
 8/18 anonim ***** válasza:
96%
Nálam a TV monitorként üzemel, rendes TV-t utoljára akkor néztem amikor még a szüleimmel éltem, 16 éve. Nekem pénzkidobás lenne, mert nem használnám ki, viszont például Netflix és Disney+ előfizetésem van, ez meg lehet másnak pénzkidobás ha nincs rajta olyan műsor amit nézne.
2022. szept. 26. 17:03
 9/18 anonim ***** válasza:
64%

Igazából mi a kérdés? Egyre több embernél látom, hogy nincs TV-s előfizetése. akinek van annak is legtöbbször az olcsó "mindenes" csomag miatt.

Mondjuk én a Netflixet is lemondtam fél év után, mert ami érdekel azt leszedem torrentről, tudom nem etikus, de ez van, amúgy meg 90%-ban elvagyok filmek és sorozatok nélkül.

2022. szept. 26. 17:19
 10/18 anonim ***** válasza:
38%
Én se igazán értem hogy miért ad ki pénzt valaki azért hogy reklámokat meg ismétléseket meg gagyi műsorokat nézzen...
2022. szept. 26. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!