Miller Dávid miért hordja ezeket a röhejes női pulcsikat az X-Faktorban?
Figyelt kérdés
2022. szept. 17. 20:27
1/5 anonim válasza:
A tévében olyan ruhát viselnek a megjelentek, amilyet a stylist rájuk ad valamilyen koncepció szerint. A stílust és divat pedig szubjektív dolog, ezen felesleges vitatkozni, hogy neked miért nem tetszik valami.
2/5 anonim válasza:
Mert ezzel akarják legitimálni azt, hogyha egy férfi véletlenül b*zisabb dolgot vett magának, akkor hivatkozhasson ismertebb férfi emberre, hogy de hát rajta is az volt...
Régen ugyanez ment a rózsaszín nyakkendőkkel és ingekkel. Manapság már nem elég a szín, az kell, hogy szoknya legyen egy férfin, mert ha skóciában lehet, akkor nehogy má a fejlett nyugaton ne hordhasson a férfi női szoknyákat.
NEM vagyok NER-es :D
3/5 A kérdező kommentje:
Nekem nincs bajom vele, elvégre a nők is elkezdtek valamikor férfi ruhát (=nadrágot) viselni:) csak arra gondoltam, hogy ez valamilyen titkos jelzés, ami a coming out-ját előzi meg.
2022. szept. 17. 20:47
4/5 anonim válasza:
Akármit hord, nagyon jól áll neki 😩😍
5/5 anonim válasza:
Mert ezt adják rá. Van egy szerződés, ami alapján kapja a fizetését. Ebban az is benne van, hogy nem feltétlenül a saját ruháit, vagy a neki tetsző darabokat hordja a felvételek alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!