Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerinted jól döntött Tóth...

Szerinted jól döntött Tóth Dávid?Te melyik lányt választottad volna a helyében?

Figyelt kérdés
2021. dec. 18. 09:21
1 2
 1/13 anonim válasza:
36%
"Nekem nincs tv-m, azon is Discovery megy" nevű entellektüelt hallottuk.
2021. dec. 18. 09:49
 2/13 anonim ***** válasza:
67%

Biztos jól döntött, ha így döntött, csak tudja, biztos örökké együtt is maradnak, mint a többi nagy ő-s párok.

Sikerült amúgy a végén a két legrondább orrú lányt benntartani, bár az orrukat leszámítva mindketto szép volt, főleg Annabellanak a szemei

2021. dec. 18. 10:00
 3/13 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem ez a Nagy Ő vagy mi lehet, de én is csak onnan tudom, hogy a neten agyonreklámozzák. Tv-ben csak sportot nézek évek óta.
2021. dec. 18. 10:09
 4/13 A kérdező kommentje:
A gyengébbek kedvéért oda kellett volna írnom, hogy csak az válaszoljon, aki nézte a műsort.
2021. dec. 18. 10:19
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én válaszoltam, annabella jobban illett volna hozza korban.
2021. dec. 18. 10:24
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul. Persze kamu az egész, de megcsináltatták volna normálisan. Az a lány semmilyen szempontból nem illik hozzá. Ebből megint csak az jön le, hogy a pasik minden életkorban a friss pipit választják. Nem csak arról van szó, hogy 12 év a korkülönbség, hanem tök más élethelyzetben is vannak. Egy iskolás lányról beszélünk.
2021. dec. 18. 10:28
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igen, a szívére hallgatott, ami persze lehet, hogy hiba, de legalább mer szívből élni vállalva a kockázatot. Nyilván Annabellával stabilabb kapcsolatot tudott volna kiépíteni, viszont ha nem volt belé szerelmes, akkor jobb hogy nem ment bele.

Egyébként nekem Vera meg Rebeka tetszettek a legjobban,akiket még korábban kikukázott, nyilván ők nem is jutottak el odáig,h oda-vissza legyenek Dávidért, aminek elsősorban az volt az oka, h Dávid se nagyon közeledett hozzájuk, így nem illettek össze. De ha én lettem volna ott ,akkor őket akartam volna jobban megismerni és közülük választottam volna.

2021. dec. 18. 11:08
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Kár ez analizálgatni, ugyanis ez egy megírt forgatókönyv alapján készült műsor.

A producer súlyos pénzeket tolt bele a dologba, szóval itt mindenki pénzért "dolgozott"!

Elég csak megnézni a korábbi Nagy Ők meddig maradtak együtt a választottjukkal?!

Csak addig amíg eleget tettek a szerződésben vállalt feltételeknek! Még egy-két hónap és "lecseng a nagy szerelem"!

Erről ennyit!

2021. dec. 18. 11:35
 9/13 anonim ***** válasza:
94%
Nyilván ez egy megrendezett műsor, de ettől még nem zárja ki a lehetőséget, hogy ténylegesen egymásba szeressenek. Semmire sincs hosszútávon garancia, a való életben sem.
2021. dec. 18. 11:38
 10/13 anonim ***** válasza:

Ez csak showbiznisz. Az ilyen műsorokról sorozat is készült, amiben inkább a stáb életét mutatják be,nem túl happy forgatókönnyvel a lányok közül egy öngyilkos lesz és leveti magát a ház tetejéről.

Nem tudom már a címét. De ott a Nagy Ő a rendező csajba szeretett bele, miközben a csaj kameraman exe és közte próbált dönteni. Több évadot is készítettek.

Nyilván Kozák Danuta és híres kajakozók szerintem nem vállaltak volna ilyen szereplést. Az hogy ez a sportoló vállalta vagy biznisz, vagy ennyire nem sikerült neki a párválasztás, de azt nem hiszem, az ilyen sportolóknak millió rajongóik vannak, és lehet megunta, talán lehet a bőség zavara miatt is. De szerintem butaság ilyen műsorba szerepelni.

2021. dec. 18. 11:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!