Szerinted jól döntött Tóth Dávid?Te melyik lányt választottad volna a helyében?
Biztos jól döntött, ha így döntött, csak tudja, biztos örökké együtt is maradnak, mint a többi nagy ő-s párok.
Sikerült amúgy a végén a két legrondább orrú lányt benntartani, bár az orrukat leszámítva mindketto szép volt, főleg Annabellanak a szemei
Szerintem igen, a szívére hallgatott, ami persze lehet, hogy hiba, de legalább mer szívből élni vállalva a kockázatot. Nyilván Annabellával stabilabb kapcsolatot tudott volna kiépíteni, viszont ha nem volt belé szerelmes, akkor jobb hogy nem ment bele.
Egyébként nekem Vera meg Rebeka tetszettek a legjobban,akiket még korábban kikukázott, nyilván ők nem is jutottak el odáig,h oda-vissza legyenek Dávidért, aminek elsősorban az volt az oka, h Dávid se nagyon közeledett hozzájuk, így nem illettek össze. De ha én lettem volna ott ,akkor őket akartam volna jobban megismerni és közülük választottam volna.
Kár ez analizálgatni, ugyanis ez egy megírt forgatókönyv alapján készült műsor.
A producer súlyos pénzeket tolt bele a dologba, szóval itt mindenki pénzért "dolgozott"!
Elég csak megnézni a korábbi Nagy Ők meddig maradtak együtt a választottjukkal?!
Csak addig amíg eleget tettek a szerződésben vállalt feltételeknek! Még egy-két hónap és "lecseng a nagy szerelem"!
Erről ennyit!
Ez csak showbiznisz. Az ilyen műsorokról sorozat is készült, amiben inkább a stáb életét mutatják be,nem túl happy forgatókönnyvel a lányok közül egy öngyilkos lesz és leveti magát a ház tetejéről.
Nem tudom már a címét. De ott a Nagy Ő a rendező csajba szeretett bele, miközben a csaj kameraman exe és közte próbált dönteni. Több évadot is készítettek.
Nyilván Kozák Danuta és híres kajakozók szerintem nem vállaltak volna ilyen szereplést. Az hogy ez a sportoló vállalta vagy biznisz, vagy ennyire nem sikerült neki a párválasztás, de azt nem hiszem, az ilyen sportolóknak millió rajongóik vannak, és lehet megunta, talán lehet a bőség zavara miatt is. De szerintem butaság ilyen műsorba szerepelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!