Mi a véleményed a barátok köztröl?
Figyelt kérdés
Ki a kedvenc szereplöd?szerepelnél a sorozatba?2010. szept. 22. 20:36
1/3 anonim válasza:
szerintem az egész sorozat egy nagy szar semmit sem ér de ez csak az én véleményem attól másnak tetszhet:)
2/3 anonim válasza:
kezdetben jó volt, csak már mindent kipréseltek belőle amit lehetett. am meg szerepelnék benne, de nem azért mert szeretem hanem azért, mert úgy könnyebb beilleszkedni a színészi szakmába ha már szerepeltél egy "híres" sorozatban.
3/3 anonim válasza:
egyszer megnéztem egy részt, mert az egyik ismerősöm itt volt, és meg akarta nézni. nekem is muszáj volt...tudod mi a véleményem? középszar színészek, túljátszott szerep, ócska sztori. úgy éreztem nézése közben, hogy percenként egy pontot zuhan az IQ-m. 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!