Mi a véleményetek a Barátok köztről?
Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 14:05
1/8 anonim válasza:
kb az első száz részig még szerettem!
Istenem,de fiatal is voltam.....
2/8 anonim válasza:
én még most is szeretem, bár kb csak a 3500. résztől nézem... hat évesen kezdtem, most 13 vagyok :D
3/8 anonim válasza:
A legjobb sorozat az egész világon.
5/8 anonim válasza:
Jaj nagyon gáz benne az amikor 2-en ülnek egy asztalnál az egyik szövegel a másik bambul és akkor "te figyelsz rám egyáltalán?". És ez minden részben benne van. Szánalmas, de már csak röhögni tudok rajta :D
6/8 anonim válasza:
Előttem levőnek igaza van:D:D:D
Az ilyen kipótoló beszéd:D
8/8 anonim válasza:
Én nagyon szeretem. Nem sok részt hagytam még ki belőle. Kis korom óta nézem. Szerintem aki az elejétől nézi és nem csak bele-bele nézeget az biztosan szereti. Mindig történik benne valami, új szereplők, meglepő fordulatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!