Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A Disney stream TV-re érdemes...

A Disney stream TV-re érdemes lesz előfizetni?

Figyelt kérdés
A HBO és Netflix analógiájára lesz Disney is. Juliusba indul ha jól tudom. Megéri? Milyen filmek lesznek?

2022. máj. 19. 17:28
A kérdező szavazást indított:
igen
talán
Nem.
20 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az összes Disney érdekeltségű film fent lesz minden bizonnyal. Ha ezek téged érdekelnek igen, ha nem akkor nem. De nem lesz rajta annyi friss kontent mint a Netflixen, az borítékolható.
2022. máj. 19. 17:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Június 14-én indul, nem júliusban. Egyébként a Disney saját filmjei+sorozatai mellett a Hulu és a Star+ tartalmai is megtalálhatóak lesznek nálunk a Disney+ kínálatában. Mint például a Hulu-s Így jártam apátokkal (Így jártam anyátokkal spin-off sorozata), vagy a The Walking Dead, Amerikai Horror Story, stb.

Ezen az oldalon egyébként megnézheted, hogy jelenleg mik elérhetők a Disney+-on: [link]

Illetve, ha kiválasztod az Audio Track opciónál a magyart, akkor kilistázza azokat, amikre már elérhető a magyar szinkron, tehát ezek a szolgáltatás indulásakor már nézhetőek lesznek szinkronnal is.

2022. máj. 19. 18:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Talán nem.
2022. máj. 19. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!