HBO GO. Érdemes előfizetni?
Én előfizettem a HGO GO-ra. Igazából otthoni munkához, amolyan "háttérzajnak", de a szemem sarkából látom is azért néha. Néhány nem látott, és már rongyosra nézett film újra megnézéséhez (khm... újra meghallgatásához) :D :D :D
De nekem nem jött be. Főleg amiatt hogy nem lehet szűrni, hogy én csak szinkronos magyart szeretnék. Ugyanis amire "használom", abba a felirat olvasás nem fér bele. :)
Mai napig egyébként nem értem, hogy a listázásnál miért nem lehet szűrni a film ezen paramétereire. Pedig hogy a szolgáltató rendelkezik a filmekhez ezzel az adattal, bármire lefogadom. De úgy néz ki a felhasználó szívatása marketing célból hasznos. Addig is többet kattingat... :D
Sőt... amíg nem nézek bele, még csak nem is tudom milyen nyelvű. Ez nekem nagyon-nagyon hiányosság.
#7: Hajaj... Szerintem a nagyrésze nem szinkronos.
Pl a Scif-fi film kategóriában (ez lenne a kedvencem) már nem találok olyat amit ne láttam volna, és egyben lenne magyar nyelvű szinkron hozzá.
Szóval, van igen sok olyan amin nincs magyar szinkron. Sőt szubjektív véleményem, hogy a legtöbb film/sorozat ilyen. Általában csak "nagy" mozfilmek, és mainstream sorozatokhoz van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!