Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Melyik az a film, amiben a...

Melyik az a film, amiben a McDonaldsos kajákon él egy hónapig az ember, de nem bírja ki?

Figyelt kérdés
Tanárnőm mondta, hogy nézzük meg ezt a filmet, mert sokan élnek az osztályban gyorséttermi kajákon. Dokumentum film azt hiszem a műfaja. Egy normál ember kipróbálja hogy egy teljes hónapig gyórséttermi ételeken él csak, de nem bírja befejezni. Mondta a címét de elfelejtettem sajna :(
2022. ápr. 18. 15:27
 1/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszért. Felpontozom:)
2022. ápr. 18. 15:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Super size me

[link]

2022. ápr. 18. 15:29
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen meg is nézem ízibe👌🍷
2022. ápr. 18. 15:36
 4/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
12%
es akkor mi van? Masnak meg semmi baja mert tudatosan taplalkozik gyorsetteremben (is)
2022. ápr. 18. 15:42
 5/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
35%

csak arra irom hogy semmit nem jelent hogy o nem birta

illetve annyit lehet hogy hasonlo eletvitel utan aki "kiprobalna" hasonlo tudattalan taplalkozast az hasonloan jarhatna "nem birna"

amugy Kola, Puska, Sultkrupli t is nezd meg

Xy4

2022. ápr. 18. 15:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy van egy ilyen film, vagyis nem baj... de létezik ellenpélda is, aki már évtizedek óta mekis kajákon él és teljesen egészséges, el sincs hízva. Nem tudom, hogy valamilyen dokumentumfilbe volt, vagy interneten olvastam róla. Mindennek két oldala van.
2022. ápr. 18. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!