Aki szereti a vetélkedőket, szeret művelődni, és/vagy szereti tornáztatni az agyát, annak nyilván nem, bár sajnos az új generáció, a mai tinik szerintem kevesen kaphatók az ilyesmire! :(
Legyen Ön is milliomos!, Multimilliomos, A széf, A kód - nagyon jók voltak szerintem. Stohl András két vetélkedője, A piramis, és A bank szintén jók, csak az idegesítő, hogy a stáb nem akar mégtöbb pénznyereményt kifizetni, ezért inkább 3-4 év után újravetítik a rég lefutott részeket, amik jeleneteiből aztán beugrik, hogy “ja, ezt a részt már láttam!”, meghogy vadiúj részként harangozzák be, de 1-1 mondatnál támpontként már leszűrődik, hogy 5 éves adás! A Géniusz meg szintén jó, válaszlehetőségek nélkül egy igazi villám fejtörő párbaj, csak nem annyira elterjedt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!