Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek a TV-s kvízműsorok...

Szerintetek a TV-s kvízműsorok ideje lejárt?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 11. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
7%
A tv ideje járt le
2022. ápr. 11. 17:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Mármint a lineáris TV
2022. ápr. 11. 18:18
 3/8 A kérdező kommentje:
A lineáris TV ideje járt le ezt gondolod ugye 1-es?
2022. ápr. 11. 18:19
 4/8 anonim ***** válasza:
37%
A TV alatt az emberek 99,9%-a azt érti...
2022. ápr. 11. 18:41
 5/8 anonim ***** válasza:
25%
Nem, csak Vágó Pityu bácsi ideje járt le. :)
2022. ápr. 11. 19:34
 6/8 anonim ***** válasza:
36%

Aki szereti a vetélkedőket, szeret művelődni, és/vagy szereti tornáztatni az agyát, annak nyilván nem, bár sajnos az új generáció, a mai tinik szerintem kevesen kaphatók az ilyesmire! :(

Legyen Ön is milliomos!, Multimilliomos, A széf, A kód - nagyon jók voltak szerintem. Stohl András két vetélkedője, A piramis, és A bank szintén jók, csak az idegesítő, hogy a stáb nem akar mégtöbb pénznyereményt kifizetni, ezért inkább 3-4 év után újravetítik a rég lefutott részeket, amik jeleneteiből aztán beugrik, hogy “ja, ezt a részt már láttam!”, meghogy vadiúj részként harangozzák be, de 1-1 mondatnál támpontként már leszűrődik, hogy 5 éves adás! A Géniusz meg szintén jó, válaszlehetőségek nélkül egy igazi villám fejtörő párbaj, csak nem annyira elterjedt!

2022. ápr. 14. 23:32
 7/8 anonim ***** válasza:
56%
Ma már nem tapadnak annyian a Gunditól a tévé elé mint anno tették Vágó milliomosában, de szerintem mindig lesz rá olyan számú fogékony közönség, hogy megérje nekik tovább csinálni a műsorokat.
2022. ápr. 19. 11:44
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
56%
Remélem, nem járt le. Én 10 év után csak a Géniusz kedvéért kapcsoltam be ismét a tévét, és ahogy hallom, más is volt így, mert rekordnézettséggel zárták az első évadot.
2022. ápr. 19. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!