Várjátok már a Hal a tortán új részeit? Szerintetek kik szerepelnek majd a műsorban?
Igen, én már nagyon várom a műsort.
Gáspár Beáta biztos szuper feladatokat ad a versenyzőknek.
Én úgy érzem, hogy poénos és különleges adásokban nem lesz hiány.
A műsorban valószínűleg Demcsák Zsuzsa, Köböl Anita, Megyeri Csilla, Gelencsér Tímea, Lékai-Kiss Ramóna, Kökény Attila, Kucsera Gábor, Kasza Tibi, Bereczki Zoli és Király Viktor is szerepel majd.
Na bont "Béja asszony" miatt nem várom!
Elegem van /már nagyon régóta/ ebből a suttyó családból!
Nem hiszem, hogy suttyó lenne, mert az ismerőseim szerint élőben művelten viselkedik.
A család többi tagja is nagyon szórakoztató, ezért nekem nincs velük semmilyen problémám.
Igen, nagyon sok ember kíváncsi a műsor új évadára.
Érdemes nézni, mert biztosan sok izgalmas és szórakoztató személyiség szerepel majd benne.
Egyetlen forintot sem kapok a reklámozásért, mert nem állok szerződésben a csatornával.
Egy ilyen szuper műsort nem kell reklámozni, hiszen olyan vidám perceket és hasznos tanácsokat ad, hogy érdemes legalább néhány adásba belekukkantani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!