Ha csak fiúk fognak versenyben maradni, akkor ki fogja nézni az X faktort?
Idén megint lesz X faktor. 2018-ban csak 3 lány volt, mert a zsűri a 25 év felettiek kategóriába csak fiúkat engedett tovább, a zenekarok kategóriába meg csak fiúzenekarokat. Idén nem fog számítani az életkor, s a nemek sem fognak számítani. Lehet, hogy a zsűri a válogatóból 11 fiúversenyzőt tovább enged majd az élő showba, s akkor csak egyetlen lány lesz a 12 versenyző közül. Kétszer is volt olyan, hogy az utolsó adásban már csak fiúk voltak versenyben. Ez akkor nem fordulhatna elő, ha a válogatóból a zsűri csak két fiút engedne az élő showba. Ha a zsűri legalább 3 fiút tovább enged az élő showba, akkor előfordulhat, hogy a szavazók pont arra a három fiúra szavaznak. 2019-ben, amikor már csak fiúk voltak versenyben (Bagdi Enikő kiesése után), akkor csak a műsorvezetőt néztem. Ezt most nem tehetem meg, mert már tavaly is a Miller Dávid vezette az X faktort, márpedig a Dávid férfi.
Ha anyukám megengedné, hogy szavazzak, akkor én csak lányokra szavaznék.
Kit érdekel az X faktor? A Megasztárnak hat évada volt. A The Voice és a Rising Star úgy szűnt meg, hogy az egyetlen évadot valaki megnyerte. Az X faktornak miért van tizenegyedik évada?
Jelenleg Kiss Kevin az egyetlen fiú. Viszont 2023-ban megint előfordulhat, hogy csak fiúk maradnak versenyben.
Ha a Sztárban sztár leszekből kiesik Tóth Napsugár és Yulaysi Miranda, akkor csak fiúk fognak versenyben maradni. Még abban reménykedek, hogy amikor a Sztárban sztár leszek egyik mentora megnyomja a gombot, akkor megjelenik három énekesnő. Meg ha meg is jelenik két énekesnő, és egy férfiénekes, akkor reménykedek, hogy a mentorok nem a férfit adják ki a versenyzőnek.
Most a 12 versenyzőből négy lany van. Már az első élő adásban négyen ki szoktak esni. Ha megismétlődik, ami 2019. november 23-án volt, akkor megint fiuk fognak versenyben maradni. Előfordul az is, hogy a Megasztárban csak fiuk fognak versenyben maradni, de az Ördög Nórát akkor is nézhetem, amikor már csak fiuk lesznek versenyben. Az X faktorban ezt nem lehet megoldani, mert két férfi vezeti az X faktort.
Azért jó, ha egy tehetségkutatót nő vezet, mert ha olyan lanyok jelentkeznek, akik nem tudnak énekelni, a fiuk szebben énekelnek, mint a lanyok, a műsorvezetőt akkor is lehet nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!