Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A fide$zes propagandaadók...

A fide$zes propagandaadók (pl.m1, tv2) műsorvezetői szeretik azt, hogy hazugságokkal kell behülyíteniük a nyugdíjasokat, vagy csak a pénz motiválja őket?

Figyelt kérdés
Például Marsi Anikó, vagy Németh Balázs lehet, hogy utálják a fide$zt, de annyi pénzt kapnak, hogy bármilyen kamut beolvasnak szemrebbenés nélkül?
2022. márc. 21. 22:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Pénz a fontos, nem az elvek. Azért nem adnak cukrot a boltban.
2022. márc. 21. 22:49
 2/12 grafno ***** válasza:
88%
Valami olyasmit kéne bevezetni mint oroszban a dezinformacio miatt kiszabhato 15 év kapható mert lassan már csak kitalált hírek lesznek a mediaban. Gondolok itt pl politikus lejaratasa stb.
2022. márc. 21. 22:56
 3/12 A kérdező kommentje:
2-es, Oroszországban pont a kormány dezinformálja a lakosságot hasonlóképp mint itthon a fide$z. Ha valaki az igazságot mondja azt büntetik. Ha te ezt szeretnéd költözz oda, biztos jól fogod ott érezni magad, ha a diktatúrát szereted.
2022. márc. 21. 23:04
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Feltűnt hogy ez a szórakozás részleg nem a politika maszlag?
2022. márc. 22. 11:10
 5/12 anonim ***** válasza:
57%
Miért kérdező te baloldalias vagy hogy ilyen kérdést teszel fel?
2022. márc. 22. 11:45
 6/12 A kérdező kommentje:
5-ös, én nem vagyok "baloldalias" de jobb szeretem a hírekben az igazságot hallani, mint a nyilvánvaló ferdítéseket, meg fide$z pártpropagandát. Ha nem vetted volna észre már vége a kommunista időszaknak amikor a párt mondta meg, hogy mik a hírek, bár szerintem a 80-as években már kevesebb cenzúra volt a magyar tévében mint most.
2022. márc. 22. 13:09
 7/12 anonim ***** válasza:
12%
Pedig pont hogy a fidesz igazat mond csak a ellenzékiek lefizetik az embereket hogy fikázák a kormányt.
2022. márc. 22. 13:43
 8/12 A kérdező kommentje:
7-es persze. Vagy nem.
2022. márc. 22. 14:46
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A kormány annyit hazudott az elmúlt 12 évben, hogy csak na. De eleinte (olyan 4-5 évig) még igazat is mondott időnként. Addig még az értelmiség egy része is kitartott mellette. Aztán jött 2015 és betojtak, a tahók maradtak, azóta csak lopnak és hazudnak, főleg az MTVA-ban és még inkább a TV2-ben.
2022. márc. 22. 22:00
 10/12 anonim ***** válasza:
33%
Telex 444 HVG partizán. Ugyanez csak ballib kiadásban. De gondolom ez nem zavar.
2022. márc. 24. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!