Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Exatlon Hungary Allstarsba...

Exatlon Hungary Allstarsba kik a kedvenc szereplőid és kiket nem bírsz? Miért bírod vagy nem bírod az adott játékost?

Figyelt kérdés

2022. febr. 18. 06:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A bajnokoknak szurkolok, de van pár játékos, a kihívók között is, aki nagyon színpatikus.

Krisztián és Reni lelke/személyisége lenyűgöző, de nincs olyan a bajnokok között, akit ne kedvelnék. Gabi sokat javult nem "szomorkodok" annyit, ha nemsikerül...

V. Andrist sajnálom, mert átérzem, hogy min megy át, de ezért néha úgy is érzem, hogy korai volt neki ezt vállalni, de szurkolok neki is.

A kihívóknál Dorcit nem bírom, iszonyat utálatosan viselkedett szegény Bogival.... nem is csoda, hogy ilyen kimért...minden elismerésem, hogy vissza ment, még Dorci bent van...

Bálintot is nagyon bírom, de csalódtam benne, mikor Hannát és Dorkát együtt küldte párbajra, bár én úgy láttam rajta, hogy sajnálja..., de talán ezt várták el a többiek"Zalán". (Zalántól kirázott a hideg...az okoskodásától) nem értem mért tartották bent eddig...

Adunak remélem nincs semmi komoly baja! Jobbulást neki!:)

Akik most bent vannak náluk mindenki szimpatikus.

Bírom, hogy K. Andris sokat sír, szívembe zártam, biztos jó ember! Jó lenne, ha ő nyerne, de sajna kicsin az esélye.

Ami fura, hogy a bajnokoknak szurkolok, de egyáltalán nem lennék csalódott...sőt,ha kihívók nyernék a 15-15 M.-t. Én sem értem...nem tudom megmagyarázni...

2022. febr. 18. 07:58
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Kedvenc lányok(nem feltétlenül sorrendben)

Gabi- szimpatikus, van egy kedves kisugárzása így képernyőn keresztül is, soka mosolyog és nagyon ügyes

Bogi-Egyszerűen csak szimpaikus benne, hogy van olyan elszánt és fejben érett, hogy még úgy is visszament, hogy ott van Dorci

Dorci- ne kövezzetek meg, de nekem ő is nagyon szimpi, most sokkal jobban átjön a normális oldala is, mint az előző évadban.

Kedvenc fiúk:

Krisztián

Bálint

Danny

2022. febr. 25. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!