Mik a kedvenc beszédtémáitok?
Miről szerettek beszélgetni, milyen beszélgetésekben érzitek jól magatokat?
Mikor ismerkedni próbálok vagy más emberek próbálnak barátkozni (neten), általában azt mondják: "bárkivel bármiről el tudok beszélgetni". Azt látom, hogy ez nem igaz, egy témát se tudnak javasolni, kedvencet végképp nem. Én önismeretről beszélgetek legszívesebben. És ti?
hát igen ez a "beszélgetek bármiről" aztán egy kukkot sem tud mondani, vagy épp a feldobott témákra pár szavas válaszai vannak...az ilyeneket jobb hamar rövidre zárni
ember függő kivel miről lehet jókat beszélgetni
sok témában lehet hosszan értelmesen beszélgetni pl: játékokról, szakmai dolgokról, filmekről, animékről, párkapcsolati dolgokról, erotikáról, hobbikról, jövőbeli tervekről...
Minden, ami a repülőkről vagy utazásról szól. De az anime, zene, pszichológia, csillagászat, spiritualitás, digitális rajzolás, sportok is nagyon vonzanak.
20/L
azért az erotikus témában is lehet kulturáltan értelmesen beszélgetni, vagy mint 1 kiéhezett marokmarcsis tinifiú :D
én erotikus témákban is jókat szoktam beszélgetni, sőt van amikor kifejezetten érdekeset, bár ha kimerül a téma, akkor felesleges erőltetni, de általában találtunk további témákat azokkal akikkel jókat beszélgettünk
Nálam teljesen partnerfüggő.
Van aki inspirál és sziporkázom, a beszélgetés oda-vissza pattog mint a pingpong, másnál meg annyira unalmas, mintha a szorzótáblát mondaná fel és én is beragadok az érdektelenségbe.
Pedig széles látókörű ember vagyok.
7: Dettó! :D
DE! Van talán pár olyan topik amikre tudat alatt kilyukadunk a partnereimmel.
Pölö: "Ötvédős kontratámadásra épített taktikából" is képes vagyok olyan módon tudat alatt eltekerni a dolgokat a pszichológiai/filozófiai/szocio szentháromság medréig, hogy meg szoktam lepődni magamon is, utólag. 😅
Azt már soxor a fejemhez kaptam, hogy velem olyan jó lelkizni. Állítólag ilyen a kisugárzásom. :) Szóval ilyen téren szeretek én is önismeret/ego/spiritualitás témájában beszélgetni. :)
Csajok . Autók . Foci . Horgászat.
55/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!