Mi a véleményed a Disney Csatornáról?
Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 19:01
1/9 anonim válasza:
Óriásinagy undorító baromság, fuj.
11/L
2/9 anonim válasza:
Még szerencse, hogy nekem nincs, így nem akadok bele, ha néha végiglapozom a csatornákat. Az elsőnek igaza van.
3/9 anonim válasza:
Szerencsére a gyerekkoromban még Foxkids volt (aztán később Jetix), ami nézhető volt. Sőt egész jó rajzfilmek mentek rajta. A Disney Channel meg...biztos vagyok benne hogy Walt Disney soha nem adta volna a nevét ehhez...
4/9 anonim válasza:
jaja, a foxkids tényleg joob volt(oggy és a svábbogarak) :D
5/9 anonim válasza:
a legjobb csatorna :) én nagyon imádom ..tök jó dolgok mennek rajta :P
6/9 anonim válasza:
disney csatornábol én kemény 20másodpercet láttam havernél mert ugye kapcsolgatunk a tvn.
felidézem amit láttam
jön 1vasalt haju csillogo szemü divatos 12-14év közötti hülygyerek és közbe vmi narrátor iet mond h ésjön a (nem emlékszem nevére) AZ IFJU ROCKER""
haveromal csak néztünk h mifaszomez ez rocker azt elkapcsoltunk meg ki rühügtük az egészet
7/9 anonim válasza:
ja ezek a rocker gyerekek gyakran feltűnnek a disney csatornán meg a nagy rocksztárok akiknek semmi közük a rockhoz...
húgom nézi állandóan, de szerintem rettenetes.
8/9 anonim válasza:
walt disney forog a sírjában, miközben a jelenlegi vezetőség kaszál a sok 10-13 éves p!csán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!