Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki emlékszik még, amikor csak...

Ki emlékszik még, amikor csak két csatorna volt a tévében és azt is fekete fehérben néztük?

Figyelt kérdés
Távirányító nem volt hozzá és nem kapcsolt ki magától egy idő után energiatakarékossági okokból.Ha szemcsés volt a kép,vagy ugrált,egyik helyről a másikra raktuk az antennát,hogy jó legyen a kép.Nagy szám volt,ha valaki tudott venni egy színes tévét.Mi nagyszüleimhez jártunk át tévét nézni,mert nekik már volt színes tévé.

2021. dec. 31. 10:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Kültéri antenna volt, és ha csak egy kicsit is elmozdult a szél miatt, nem lehetett semmit se nézni. Alsós voltam, hazajöttem a suliból és az ORF 1.-en néztük a Knight Rider és a MacGywer sorozatot. Nem értettem semmit belőle , de odavoltam érte. Isaura, az egy korszak, egy generáció imádott sorozata volt, 1. osztályos voltam amikor adták. Az Onedin család, a Négy páncélos és a kutya, Özvegyek, hirtelen ez jutott eszembe, ezekre emlékszem. S hogy Isaurának pénzt gyűjtöttek hogy felszabaduljon :D Derrick is nagy szám volt, na meg a Klinika, de talán az a 90 -es évek eleje már. S ha már 90-es évek eleje... milyen frankó volt a családi mesedélután a Disney-vel!!! De ez már egy másik történet.
2022. jan. 1. 18:06
 12/14 anonim ***** válasza:
83%
Derrick vaóban! Aztán a színészről később kiderült, hogy SS-tiszt volt, vagy valami hasonló.
2022. jan. 1. 18:24
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor még szerintem meg sem születtem, viszont arra emlékszem hogy gyerekkoromban minden délelőtt országgyűlési közvetítés ment élőben.
2022. jan. 5. 17:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Az ám! A Népszabadság meg kb. leírta a pártkongresszus jegyzőkönyvét. :D
2022. jan. 5. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!