Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki érdemelné meg a legjobban...

Ki érdemelné meg a legjobban a győzelmet az xfaktorban? (2021)

Figyelt kérdés
Érvelést is várok hozzá

2021. dec. 14. 18:44
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

Kamilla

Mert csak ő ér valamit a 3 közül

De nem ő fog nyerni, 3. Lesz mert a másik 2-nek nagyobb a rajongótabora és az számít. Szerintem Alee nyer sajnos

2021. dec. 14. 18:45
 2/8 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem mind a hárman egyformán megérdemelnék.🤷‍♀️

Kamilla:

Gyönyörű hangja van, ennyi.

Paulina:

Karakteres, ő is tehetséges, és nagyon jó számai vannak.

Alee:

Rohadt jól rappel, és jó szövegeket ír.

2021. dec. 14. 19:35
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

Paulina és Kamilla között hezitálok.

Kamillának nagyon erős, szép, tiszta hangja van, nagyon sok mindent el tud énekelni, bár a másodikként választott Adele dal túlvállalás volt.

Paulina egy tehetséges ember, viszont neki nem ide kellett volna jelentkeznie, hanem a DAL produkcióba. Jó zenéket ír, több stílust is megmutatott ebből. Énekhangja viszont nem annyira jó, mint Kamilláé.

Alee nyer majd, mert így döntöttek. Pedig nem ő érdemli meg a győzelmet.

2021. dec. 14. 19:52
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
Miért vagytok ennyire halálosan biztosak abban, hogy Alee nyer?
2021. dec. 14. 20:15
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
#4, én nem vagyok benne biztos, de ha ő nyer, mindenképpen a rengeteg tinilány miatt.
2021. dec. 14. 21:06
 6/8 anonim ***** válasza:
92%

Tuti Alee fog, már be lett mutatva a tv-ben, hogy milyen szegény körülmények között él. Persze szomorú, de nem ezzel kell meggyőzni a közönséget - ha egyáltalán múlik rajtuk valami. A legjobb az lenne, ha senkinek a múltjáról/életéről nem tudnánk semmit, és nem amiatt jutna tovább/nyerne meg valamit az ember egy tehetségkutatóban, hanem a tehetsége miatt.

#5: Tinilány miatt? Még egy Marcinál azt mondom oké az érv, de ez a srác nem helyes, nincs kisugárzása, ha ez jön be a mai tinilányoknak, az elég szomorú.

És nem, nem Alee ellen vagyok még ennyi negatívum után sem. Szerintem ritka gyenge minőség volt az idei évad, rengeteg hamis hangú emberrel, így konkrétan egy kedvencet nem tudnék kiemelni, szóval nekem édes mindegy ki fogja megnyerni.

2021. dec. 14. 23:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Kamillanak kellene, mert Paulina nem villantott akkorat az Ajandek ota, a gyerek meg rem unalmas es azert messze nincs ott, hogy egy Kamillahoz kepest szoba johessen. Jo lenne, ha nem szerelmes tinilanyok dontenenek.
2021. dec. 16. 10:51
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Tuti Alee nyer, mert a sok tini sztárolja. De nem érdemelné meg.
2021. dec. 18. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!