Mi annak a zenének a címe, amikor az X-Faktorban kiderül hogy ki esik ki, ki jut tovább és akkor megy egy ilyen zene?
Figyelt kérdés
ez akkor szól amikor odahívják a színpadra a veszélyzónásokat, és beindul ez a cucc. Nem énekelnek benne, csak dübörgés szerűség, de tökre tetszik. Remélem értitek miről beszélek:D Valaki tudja mi annak a címe?2021. dec. 6. 20:24
1/10 anonim válasza:
2/10 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM!!!
2021. dec. 6. 20:51
3/10 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=CsytgoKINOs
Ez jobb minőség talán
4/10 anonim válasza:
:D
Ez jó :D
S amikor kiesnek az énekesek, s az a "nyálas" elköszönő zene ?
Amit valószínűleg egy fiú énekel.
Azt ismeri valaki?
7/10 anonim válasza:
Ez a cime a dalnak asszem. Talan Mika vagy ilyesmi az eloado.
9/10 anonim válasza:
Jaa, tényleg.
Mostmár látom!
Amúgy te ilyen nagy X-Faktor rajongó vagy, hogy mindegyik betétdal megvan fejből ?
(A zene önmagában is gyilkos, de hogy a klippel... Úristen! :D és azok az üveghangok! Jesszusz Máriett!)
De egyébként pont ilyen formára gondoltam aki énekli :D
10/10 anonim válasza:
Á, dehogy vagyok, csak par eve rakerestem, mert erdekelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!