Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogy tetszett Gáspár Lacitól...

Hogy tetszett Gáspár Lacitól a Gyöngyhajú lány?

Figyelt kérdés

2021. dec. 11. 20:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
84%

Laci, Adél, Bogi meg a társaik azok akik mindenhol ott vannak és ők a nagy ászok és veszekszenek ha kell a kamera előtt de amúgy ott vannak egymásnak, megvédik egymást, plusz megvan a maguk népes rajongótábora.

Nem tudom hogy ő velük mi lesz majd a jövőben. Régen is megvolt a kis tábor akibe belekapaszkodott a média és őket nyomta mindenfelé mert ők kellettek, egyesek megmaradtak a kamerák előtt másokról azt se tudjuk mi van.

Amikor Mondik Noémi zsűrizett, megmondta egyszer neki egy ember hogy ő csak addig lesz felkapott amíg a média úgy látja és utána nem lesz sehol, hiszen nincs meg az a háttere, amivel ő a kamerák előtt maradhatna és így is lett.

A mostani nagy celebek közül is a legtöbb nem volt sehol mielőtt berobbant volna a médiába és ha már lesz a helyükre más, ki tudja hol lesznek, hiszen nincs meg az a hátterük amivel ők meg is tudnának maradni ezen a szinten. Énekesből rengeteg van, színészből is, nem érzem hogy ők kitűnnének a tehetségükkel a tömegből. Ők azzal tűntek ki hogy most megadhatják a nézőknek amit akarnak, be tudják tölteni az ászok szerepét amíg szükség van rájuk. Kellett egy csapat ember aki a fiatalokat a tv elé vonzzák és ők a megfelelőek erre.

Ott van például ez a középsuli sorozat is. Ugye hogy az első gondolatotok ezt a mondatot elolvasva az volt, hogy "az még megy?"? :)

2021. dec. 13. 23:17
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Sok volt a zöld Laca
2021. dec. 13. 23:54
 23/28 anonim ***** válasza:
93%
Ma a múlt heti adást nem láttam, úgyhogy rákerestem. Lehet, hogy még magamra nézve is ciki de nekem potyogtak a könnyeim ezen a pár másodpercen. Persze nem az együttes gyalázásán, hanem azon hogy hogy lehet ennyire elbaltázni valamit. Nincs bajom a Lacival de ezzel bizonyította hogy ilyen műsorba nem való.
2021. dec. 14. 00:34
 24/28 anonim ***** válasza:
74%

Nem nézek ilyen műsorokat. Ma reggel a rádióban hallottam erről.

Magánvélemény: nagy előadók is bakiznak. Koncz Zsuzsa a saját, legalább 30 éve énekelt dalát tévesztette el egy koncertjén. Mecky a fekete pillangót énekelte félre. Ilyenér lekapni valakiről a keresztvizet egy baromság. Az internet frusztrált népe szeret statáriumot játszani, nyilván ők sosem hibáznak.

2021. dec. 14. 14:22
 25/28 anonim ***** válasza:
71%
Én most olvastam vele erről cikket. Először úgy voltam vele, hogy ez nagyon gáz (kommenteltem is korábban), viszont most belegondoltam, hogy ha valaki nagyon nagyon izgul, akár még meg is történhet ez. :/ Onnan tudom, hogy én gyerekként minimum 100 szavalóversenyen voltam nagy közönség előtt és volt egyszer, hogy a már hetek óta betanult szövegben a végén mégis elrontottam valamit a nagy stressz miatt. Szóval nem védem, mert neki színpadi emberként fel kéne készülnie minden váratlan eseményre, de ha összességében nézem, akkor ő is csak ember és lehet, hogy nagyon meg akart felelni az Omega rahongóknak és emiatt balul sült el sajnos.
2021. dec. 14. 17:19
 26/28 anonim ***** válasza:
53%

Leszarom már bocsánat.

Nem is értem mire ez a nagy hype ekörül az eset körül. Nekem is tetszik a "Gyöngyhajú lány" c. dal, de attól még nem feszülök ennyire rá, hogy ha valaki elrontja a dalszövegét akkor kifakadok az interneten és szarrá oltom az illetőt.

A Lacit sem tartom szimpatikusnak de ő is emberből van. Ha valaki tökéletes előadást várt akkor miért nem robotot küldött fel? Sok előadó a saját dalát elrontja néha. Ez azért van mert emberek vagyunk és nem gépek. A Laciban semmi rosszindulat nem volt és a maximális tiszteletet megadja Kóbor Jánosnak. Mégegyszer mondom, ezzel nem a Lacit védem mert nem szimpatikus a szememben az az ember de ettől a "megfelelési kötelezettségtől" hányingert kapok.

2021. dec. 14. 19:08
 27/28 anonim ***** válasza:
86%

#26 maximálisan egyetértek.

Ráadásul az Omega menedzsere felhívta és megnyugtatta, hogy emiatt ne feszüljön ki. Ha az Omegát nem zavarta, a sok tökéletes kommentelő valahogy barátkozzon meg ezzel!

2021. dec. 14. 19:26
 28/28 anonim ***** válasza:
32%
Azért más az hogy valakiről megemlékezel (aki meghalt), ezért elénekelsz egy dalt és elrontod vagy csak simán izgulsz és elrontod a dalszöveget amit csak úgy random énekelsz.
2021. dec. 15. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!